În timp ce vă angajați în procesul de schimbare, este posibil să începeți să simțiți un nou sentiment de forță și putere. Ambele emoții pot fi puțin înspăimântătoare, deoarece mulți dintre voi vedeți puterea într-un mod negativ.

Existența vrea să înțelegi că nu este nimic inerent rău să fii puternic, să stai în puterea ta sau să-ți arăți puterea ta plină de lumină lumii din jurul tău.

De-a lungul existenței umane, cuvântul putere și sensul său au fost schimbate pentru a însemna ceva foarte diferit de ceea ce este cu adevărat. Pentru cei mai mulți poate însemna lăcomie, dominație, abuz și/sau necugetare față de ceilalți.

Din perspectiva Existenței, este un moment în care fii cine ești cu adevărat, îmbrățișând acel sentiment de sine, știind că îi poți ajuta pe ceilalți într-un mod pozitiv și spre deosebire de ceea ce ai ajuns să știi, puterea este altruistă și bună.

Astăzi, ești invitat să explorezi ce înseamnă cu adevărat puterea pentru tine și cum pășirea în puterea ta va ajuta să muți omenirea într-un loc al păcii și al iubirii necondiționate. Ești dispus să accepți provocarea? Cu mare drag, Leo Burtisan