Pagina de Facebook a televiziunii 6TV:
——————————————————————————–
Dacă vă plac emisiunile noastre, vă rugăm să dați și voi share pe Facebook. Așa ne puteți ajuta să avem mereu invitați cu renume și să abordăm cât mai multe subiecte.
——————————————————————————–
De asemenea, menționăm că este complet gratuit să vă abonați la canalul nostru. În felul acesta puteți afla mai repede când se postează emisiunile voastre preferate.
——————————————————————————–
Vă amintim că emisiunile pot fi urmărite și după ce se termină live-ul / premiera. Le găsiți pe toate pe canalul nostru.

Facebook Comments

24 COMENTARII

  1. Foarte detailata analiza prezentata de invitata d-voastra!!!!!!! Naturala, cunoscatoare de materie si cu simtul umorului – o placere sa o asculti!!!!!!

  2. Nu Presedintele conteaza ci dizolvarea STATULUI SECURIST MAFIOT care e la baza tuturor relelor in Romania, jafului si distrugerii Economiei Nationale la ordinul satanelor mondiale.😎😋😋😋😎

    • Dacă ne facem toți destinul și karma ,și ne iubim (noi ne urâm …Cum e posibil sa ne urâm cu atâta înverșunare???…Iubirea rezolva și VINDECA ABSOLUT ORICE (ESTE CEL MAI BUN ,,MEDICAMENT”) 💕👍

  3. Mulți oameni înțeleg: „să se miște” prin a face sport, mișcare fizică. Ei bine, mișcarea asta este în sensul atitudinii și gândirii. Schimbă atitudinea, modul de a fi. Mai darnic in a fi și a oferi : zâmbet, înțlegere, companie, ajutor, compasiune, bunuri, timp, etc. Nu trebue uitat că oamenii sunt diferiți, nu numai fizic, diferiți ca gândire și mod de a fi. Lucrul cu sine este atunci când doresc să mă îmbunătățesc pe mine însămi.

  4. Christos a înviat! Mulțumim mult pentru videoclip! Este foarte bine dacă Diana Iovanovici Sosoaca ar fi în fruntea tarii!!! Ce rău este dacă pune lumea la lucru, la muncă???? Este o femeie extraordinară !

  5. Dragele mele va spun Hristos a Înviat!va iubesc,doua doamne cu dragoste fata de noi oamenii.Știți ce ne frământa?!Pentru mine Romania este aer,, libertate,natura, iubire,omenie,credință,cultura înseamnă tot ce a creat Bunul Dumneu!

  6. Doamna Diana Iovanovici este o persoană cu simțul justitiei si cu mult curaj de a spune ceea ce trebuie, de a trage la raspundere și incearcă rezolvarea de problemele care există si au existat in această țară. Este o femeie corectă care nu vrea decat binele acestei țări dar mai ales, a oamenilor. Dacă domnul Iohanis, un om care abia scoate cuvintele, care defapt le citește asa cum i s-au dat pe foaie, a ajuns președinte, mă intreb de ce această femeie extraordinar de inzestrată si capabilă, nu ar fi cu mult mai potrivită de a fi la conducere. Chiar dacă trăim intr-o lume masculină, eu aș vota cu siguranță pe doamna Diana, deoarece mie ca tânăr, îmi dă speranțe că această țară mai are un viitor. Deja politicienii si conducerea actuală, au distrus independența acestei țări si au vandut-o străinilor. Păcat să ajung, ca copii mei să plece la muncă in altă țară, din cauză că in Romania, nu au nici un viitor.

  7. Eu tocmai la sapă am ascultat! Super simpatica și isteață plus cunoscătoare astroloagă Și simpatică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here