Entitățile controlează viețile conștiente, prin legăturile noastre de trecut, de karme, de promisiuni de suflete care trebuie duse la bun sfârșit. Ne știu slăbiciunile aceste entități, și profita de ele; dacă nu reușim sa ardem aceste emoții, slăbiciuni, care ne-au dominat și în alte vieți, ele (entitățile) profita.

Orgolii, gelozii, răzbunări, minciuna, atașamente, etc, același veșnic tipar al Matrixului. Încearcă să despartă, sa dezbine…..”dezbină și stăpânește !” este forma lor de a se alimenta cu energiile noastre.

Ne ataca prin Ego, acel parazit mental care trebuie stăpânit doar de noi, ne implantează „sămânța” (gândul) care dacă îl lăsăm să rodească încolțește…crește ….își împrăștie „rădăcinile” în mintea noastră, precum un copac, apoi ne înving prin materializare.

Ne dezbina sufletele. Suntem conștienți dar nu luptăm. Ne facem promisiuni dar nu le respectam. Ne știu atașamentele și emoțiile vechi, pe care le folosesc în favoarea lor. Nu suntem uniți. Același tipar veșnic; aceeași „mizerie” a Matrixului… ; teoria este buna…mai greu e cu practica.

Dar dacă pierdem o bătălie nu înseamnă că am pierdut întreg războiul. Atacurile cele mai puternice sunt date pe iubire, pe conexiuni de suflete gemene sau pereche, din aceeași monadă….pe suflete care au o misiune comuna.

Aceste entități urăsc asta și încearcă sa ne dezbine, urăsc iubirea intre aceste suflete deoarece pe ele le ard pur și simplu. Dar le controlează prin minte….încearcă să le dezbine.

Deturnează realitatea noastră în realitatea lor. Încearcă diverse metode de parazitare prin alți umani, prin copii, părinți , surori și frați; ei doresc sa va destabilizeze, prin entitățile de pe ei, dacă voi sunteți curați.

Dacă aveți atașamente, la fel, se folosesc de ele. Stiu tot ce avem nerezolvat și unde sa ne „atace” …unde suntem vulnerabili. Voi cei care aveți aceste conexiuni, nu cedați , voi care știți adevărul, luptați.

Totul este un joc făcut de ei prin alegerile noastre când ne-am incarnat. Dar putem devia liniile lor și sa ne cream propriul joc. Arhonii aceștia ( negri și albi) sunt cei doi creatori care ne stăpânesc mintea…sau cel puțin asa cred ei.

Ne dau trăirile lor, frustrările lor, emoțiile lor, vibrațiile lor joase, ca apoi tot ei sa se alimenteze prin ceea ce degaja sufletele noastre. Un joc murdar în care am ales sa intram știind ca la un moment dat o sa ieșim.

Ei sunt la „butoane” dar noi avem macazul liniilor temporale , spiritul nostru îl are. Trebuie doar sa cerem…sa credem în puterile noastre. Ne ataca sa nu mai avem încredere în noi , sa credem ca nimic nu este real și nu putem face nimic.

Păstrați conexiunea cu spiritele voastre..cu conștiința voastră. Ele știu mai bine adevărul. Urmați spiritul, sufletul, nu mintea arhonică. Trebuie sa ne ducem misiunile la capăt altfel o sa riscam sa venim iar și iar și iar.

O viata neîntreruptă în negura Matrixului arhonic. Un joc mizer pe regulile lor. Un tipar veșnic, un cerc în care ne învârtim până nu ne învățăm lecțiile.

Ieșiți din amnezia si parazitarea Matrixului arhonic si luati-va energiile si puterile inapoi de la aceste entitati. Aruncați lentilele eterice care va fac sa nu vedeți realitatea, nu mai stați în programele lor. Redați-vă libertatea spirituală și refaceți conexiunea cu spiritul, sufletul și mintea voastră neparazitată. Sursa: Ioana Cristina Ursache

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here