Elixir de viață lungă – Amestec Terapeutic din lămâie și usturoi
Usturoiul combinat cu lămâia nu numai că ne poate ajuta să prevenim și să ameliorăm o serie de afecțiuni comune, dar ajută la protejarea funcționării organelor și reduce riscul de a dezvolta multe boli.
Ușor de preparat și administrat acasă și totodată foarte accesibil oricui, acest leac are la bază o rețetă veche de câteva sute de ani.
Conţinutul acestui canal are un caracter informativ şi nu se substituie diagnosticărilor şi/sau recomandărilor medicale de specialitate.
Acest Canal nu este responsabili pentru administrarea neadecvată sau incorectă a produselor prezentate.
Se spune că informația înseamna putere. Atunci când se ajunge la boala, nu mă îndoiesc de faptul că cei care înteleg ce anume este în neregula cu ei, care stiu ce trebuie făcut pentru a- și veni în ajutor și au tăria de a face ei înșiși ceva în ceea ce îi privește au parcurs deja jumătate din drumul spre însănătoșire.
Vindecarea bazată pe remedii naturale, tratamente la domiciliu și măsuri privind stilul de viața este mult mai blandă și mai practică decât administrarea unor medicații drastice.
Cum vă puteți alina durerea fără medicamente? Ce alimente puteți mânca pentru a vă reduce colesterolul? Ce puteți lua ca să adormiți, dacă suferiți de insomnie?
La aceste întrebari și la multe altele Leacuri&Sfaturi Despre Sănătate vă oferă răspunsuri complete, ușor de pus în practică și în care vă puteti încrede.
Simt o reala plăcere să impărtașim împreuna aceste informații, punând la dispoziția oricui aceste soliții, cele mai bune leacuri și sfaturi atunci unde și când este nevoie de ele.
Leacuri&Sfaturi Despre Sănătate vă propune menținerea sănătății pe cale naturala, vă descoperă informații importante despre un stilul de viata sanatos, care vă sunt necesare pentru a vă menține în parametri sănătatea. Vă îndrumă cum să folosiți fără riscuri terapiile naturiste. (Fitoterapia, Naturoterapia, Aromaterapia, Masajul, Yoga, Presopunctura și Shiatsu, Homeopatia, Reflexologia)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here