222

Lumea este atât de aglomerată, iar oamenii intră în tot felul de rutine. Este ușor să uiți că ai controlul asupra vieții tale. Trebuie doar să-ți amintești că mintea ta este extrem de puternică, putând avea abilitatea de a transforma gândurile în realitate.

Prea mulți oameni uită acest lucru și se concentrează asupra tuturor evenimentelor negative, în loc să gândească la cele pozitive. Dacă doriți să creați o viață frumoasă, inspirată, trebuie să vă controlați regulat gândurile.

Folosește aceste citate ale minții pentru a-ți pune gândurile sub control și a începe să creezi viața pe care ți-ai dorit-o întotdeauna pentru tine:

Nu uita niciodată puterea cuvintelor tale.

O simplă schimbare a vocabularului poate avea un efect puternic asupra a ceea ce semnalați în mintea voastră.

Alegeți să nu vorbiți niciodată despre voi înșivă spunând lucruri de genul: „Sunt gras, sunt falit sau sunt un eșec”. Pentru că, mintea voastră ascultă mereu și dacă vi se spune ceva de multe ori, va începe să asculte.

Programează-ți mintea pentru succes, vorbind despre succes în viitorul tău. Vorbește, scrie și afirmă ce încerci să obții în mod regulat. Mintea ta este întotdeauna ascultătoare de vorbirea interioară. Alege cu atenție gândurile!

„Mintea este totul. Ce gândești permanent aceea și devii.” – Buddha

În ciuda întregii tehnologii din lume, mintea ta este mai puternică decât orice mașină de pe această planetă. Alegeți-vă cu atenție gândurile și cuvintele.

Nu vă implicați în gânduri negative de îngrijorare, stres și anxietate, întrucât nu veți atrage mai mult negativitate în ​​viața voastră. În fiecare dimineață, trezește-te și afirmă-ți recunoștința față de Viață și Creator.

Numai tu îți poți stăpâni mintea

„Când devii stăpânul minții tale, ești stăpân peste toate.” – Swami Satchidananda

Numai tu îți poți stăpâni mintea, nimeni altcineva. Dacă doriți să creați un viitor fericit și împlinit, trebuie să înțelegeți că totul depinde de dvs. Odată ce înveți să-ți folosești mintea în avantajul tău, lumea ta se va schimba pentru totdeauna.

„Orice am planta în mintea noastră subconștientă și o vom hrăni cu repetiție și emoție, într-o zi va deveni realitate.” – Earl Nightingale

Puteți atinge puterea subconștientului dvs., petrecând timp în fiecare dimineață și noapte repetând ceea ce doriți să atrageți în viața voastră.

Un mod minunat de a vă relaxa este să vă concentrați pe calmarea respirației și să începeți meditația.

Odată ajuns într-o stare relaxată, începe să te concentrezi asupra gândurilor a ceea ce vrei să obții. Privește-ți viziunea, citește-ți obiectivele și afirmă-le în credință, ca și cum ai fi obținut deja.

„Fiecare gând pe care îl credem ne creează viitorul.” – Louise Hay

În timp ce știrile și rețelele de socializare încearcă să te facă să te gândești la cât de rea este lumea, nu permite să-ți fie afectate gândurile.

Alege să utilizezi gânduri pozitive, fericite și vesele ori de câte ori este posibil.

„Ceea ce credem determină ce se întâmplă cu noi, așa că dacă vrem să ne schimbăm viața, trebuie să ne folosim mințile.” – Wayne Dyer

Împrospătează-ți mintea citind, ascultând muzică pozitivă și urmărind videoclipuri care te inspiră.

Sper că aceste citate, care se referă la puterea extraordinară a minții, să vă ajute să luați o pauză și să vă hotărâți de-acum încolo cum veți alege și folosi gâdurile. Alegeți-ți cu atenție gândurile, astfel încât să puteți crea viitorul pe care l-ați dorit întotdeauna.

Citește și alt articol interesant AICI: Cum Să Transformi Afirmațiile În Credințe

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here