ABONEAZĂ-TE LA CANALUL YOTUBE „LEO BURTISAN” AICI<===

My instagram:
Instagram Doza:

Doza De Cultura Generala:

Doza De Spatiu:

Sursă:

Dacă vrei să mă ajuţi:
Support me on Patreon:
Paypal:
TipeeeStream:

Facebook:

Facebook Comments

35 COMENTARII

  • Nu ! fincă Israelu este o țară Binecuvîntată , am lucrat 3 ani și mai bine în Israel dar se vede că promisiunile din Biblie sunt și acuma , așadar Binlia spune : Binecuvîntat să fie cine te va Binecuvînta , și Blestemat să fie cine te va Blestema ! Așadar Atenție Mare !

  • @Costi catrinoi Israel e o țară blestemată nu binecuvântată!
   Chiar și israeleni(mai deștepți) sunt contra statalitați Israelului și de comportamentul armatei contra palestinieni ziși de ei că fiind teroriști(un om care protejează propria familia pentru ei înseamnă terorism să mor eu).
   Osa fie distrusă așa cum sa întâmplat în Haifa în 2006.

 1. Salut! Faceti si un clip si despre sansele ca dictatura sa dispara din Coreea de Nord? Cat credeti ca va mai rezista regimul?

 2. De ce Israel poate avea arme nucleare nedeclarate, omoara persoanele historic originare teritorului daruit lor de englezi, samd ???

 3. Macar trebuia sa spui si cine a condus „dictatorial” Corea de Sud dupa razboi de au ajuns ei cine sunt in momentul de fata……………………

 4. PATÉTIC, -Ă, patetici, -ce, adj. 1. Plin de patos, care emoționează, impresionează, înduioșează; plin de emfază, de afectare. Daca tot traduci macar nu traduce intr-un mod stupid.Te-ai luat dupa „pathetic” care in engleza sugereaza jalnic.

 5. Cred ca esti pe aratura ! 1-2 % se aloca din PIB Armatei pe vreme de pace, in tarile normale ! CCCP s-a prabusit ptr ca alocarile armatei atingeau cote de 20%. E posibil ca NK sa aloce 25% ? La ei este orice posibil ! SUA sta pe la 2-3 % !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here