De câte ori spui: mă duc în cutare și cutare loc pentru a-l întâlni pe Dumnezeu, te îndepărtezi de omniprezența Mea. De câte ori spui că vei obține vindecare mergând într-un loc anume, te îndepărtezi de capacitatea Mea a te tămădui chiar în locul în care te afli acum.

Lăsându-te locuit de Mine, din ce în ce mai mult, energia care va trece prin celulele, organele, țesuturile, oasele tale va curăța acolo ceea ce este impur și care creează o tumoare, o tensiune, o suferință.

Toate aceste boli vin din separarea de Mine…Pentru început poți să Mi te adresezi prin cuvinte simple, ca și când ai fi în fața celui mai apropiat prieten, căci nu sunt numai Creatorul tău, ci și prieten, părinte, frate, soră. Îți voi vorbi prin gura lor, prin cuvintele lor.

Dacă aceștia te vor certa, te vor asupri, mergi acolo, în interiorul tău, pentru a aduna mai multă răbdare, bunăvoință, iertare pentru ei.

Iar atunci când vei simți compasiune și bucurie pentru tot ce auzi de la mamă, tată, frate, soră, prieten ca fiind aspru, nedrept, cuvintele acelea, venite prin gura lor, se vor înmuia și vei vedea în fața ta oameni care vor plânge și se vor deschide spre tine, pentru că au văzut în tine imaginea Mea, cea care iartă fără a fi nimic de iertat, care oblojește, fără a fi nimic de oblojit, care vindecă, deși nimic nu este de vindecat. Sursa: Gabriel Socaciu

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here