Misterele sufletului | Drumul spre lumină trece pe-aici. Primul pas pe calea trezirii spirituale este să înțelegem că NOI OAMENII NU AVEM SUFLETE, CI SUNTEM SUFLETE. #misterelesufletului #atentievorbestesufletul
În episodul de astăzi prezentăm stadiile de dezvoltare psihologică a omului de la naștere până la moarte și etapele evoluției conștiinței în lumea materială, de la momentul întrupării sufletului și până la întoarcerea sa acasă, în dimensiunea din care a venit.
Vom vorbi despre activarea conștiinței sufletului, despre trezirea spirituală, despre minte, ego, conștiință și conștiență, dintr-o perspectivă care sunt convins că va aduce și mai multă lumină în calea celor ce caută să înțeleagă misterele ființei umane.
Vom face progrese în evoluția noastră doar în măsura în care încetăm să ne mai identificăm ca fiind ego-ul nostru și începem să ne identificăm cu sufletul nostru.

LINK PENTRU DONAȚII

DEVINO MEMBRU AL CANALULUI PENTRU A PRIMI ACCES LA BENEFICII

Dacă doriți să susțineți activitatea de realizare a documentarelor și podcasturilor marca Sursa de Motivație Zilnică, o puteți face fie devenind membru al canalului, ( apăsați butonul ALĂTURĂ-TE, aflat sub fiecare videoclip lângă butonul ABONEAZĂ-TE), fie accesând linkul de mai sus către contul nostru de donații deschis pe www.tipeeestream.com. Vă mulțumim !

ALTE VIDEOCLIPURI RECOMANDATE:

DE VORBĂ CU EU SUNT | MEDITAȚIA SĂPTĂMÂNII

GHIDUL TREZIRII

Facebook Comments

47 COMENTARII

 1. Buna dimineața și plină de iubire sa ne fie viața, suflete divine!
  Abia aștept emisiunea voastră! 🤗🌟❤️🙌🌍💌

 2. Minunata prezentare! Recunostiinta pentru telul propus- de a trezi cat mai multe suflete avide de cunoastere divina! – dar si pentru efortul vostru depus!
  Fiti binecuvantati !

  • Gabriela…Mulțumim frumos…
   Suntem în același asentiment…💞💞💞
   Binecuvântări divine, sănătate și Iubire realizatorilor minunați…ne luminează mintea, sufletul și calea…
   Vă iubesc și vă îmbrățișez cu inima plină de Lumina Iubirii!
   Namaste!
   🙏🤗🌍🌅🌞💞

 3. Adevarar suntem suflete intrupate, scantei divine aflate in lumina, iubirea si intelepciunea Creatorului, picaturi ale aceluiasi ocean cum ati spus intr- un episod anterior. Corpul nostru este ca un vehicul perfect adaptat pentru a supravetui pe Tera, iar sufletul este soferul. Deci sa instruim soferul sa ne transformam launtric antrenand spiritul. Aceasta este cea mai pasionanta aventura. Va imbratisez cu drag suflete frumoase. Namaste.

  • Sa instruim sufletul ! Cu ce ? Cu rațiunea ! Dacă îmi este permis ; lasă sufletul sa conducă ! El va conduce mai bine decit rațiunea !
   Cred ca asta înseamnă “ credinta “ Cunoaște , recunoaște-te , tu ești sufletul , tu ești conștiința ! Deci : lasă-te sa fii !

  • Fetelor…bună dimineața…
   Suntem suflet…dar este puțin de muncă până dăm de-o parte toate convingerile și tiparele vechi…până când ajungem să ne strălucim lumina…să lăsăm sufletul să vorbească…
   Desigur…depinde de fiecare în parte ce, cum și cât…
   Eu văd această lucrare, la mine, încă neterminată…ca pe curățenia pe care o faci într-o debara în care nu mai încape nimic…scoți tot…te uiți pe rând la fiecare lucru în parte și…până la urmă arunci aproape totul…
   O numesc nașterea din nou…
   Ciudat mi se pare că și în viața materială…am făcut același lucru…am dat/aruncat haine, pantofi, lucruri din jurul meu…
   Mulțumesc frumos pentru parerile voastre…pentru comunicarea sufletească…
   Vă iubesc și vă îmbrățișez cu inima plină de Lumina Iubirii!
   🙏🏻🙏🏻🤗🤗🌹🌹🥰🥰

  • Mulțumiri și recunoștință realizatorilor pentru că ne luminează mintea, sufletul și calea…
   Binecuvântări divine…
   Namaste!
   🙏🤗💞🌍🌅🌞

  • @ana pop Binecuvântari 🙌 divine tuturor realizatorilor acestui canal✨✨✨✨!Scânteia divină din mine salută Scânteia Divină din tine,Ana,💫💫!

  • @Maria Oprea Doar las sufletul meu să vă învăluie cu Iubire și Lumină…cu care sunt binecuvântată și eu. .
   🌹🌹🌹

  • @ana pop Te îmbrățișez cu inima,că acolo e Divinitatea 🤗💟💓💖💛💙💜🙌☮️💕🌹🌹🌹🌹!

 4. Multumesc mult. Încă din copilărie am avut o sumedenie de întrebări referitor la cine sunt si de ce sunt. Pentru mine este minunat să am acces la astfel de informații. Au fost momente in care m am simțiți singură in acest ocean de intrebari dar datorită dumneavoastra si a celor ce urmaresc acest canal nu mă mai simt singură si vă multumesc pentru ceea ce faceți. Vă salut cu recunoștință. Numai bine suflete frumoase.

  • Magda…sufletele noastre s-au întâlnit…în acest spațiu de Iubire și Lumină creeat din Iubirea și Lumina unor suflete deschise…și aici…împreună creștem și devenim UNUL…
   🙏🌅🌞🌹🌹🌹

  • Andreea…cred că ajunge…,,sunt suflet!”…
   😉🤗😁
   Te iubesc și te îmbrățișez cu inima plină de Lumina Iubirii!
   Namaste!
   🤗❤🌹🌹🌹

 5. Va multumesc cu iubire infinita si recunostinta pentru acest material exploziv si covarsitor in acelasi timp pentru cei aflati in cautarea Luminii adevarate adica aceea EU SUNT=SUFLETUL in termeni mai simpli 💯❤🌹🤗
  Este de admirat „drumul” de lumina pre care l-ati creat prin infiintarea acestui canal. Va doresc succes in continuare!

  • Mi-a mers la suflet…
   Fii binecuvântată pe cale…
   Vă iubesc și vă îmbrățișez cu inima plină de Lumina Iubirii!
   🌹🌹🌹

 6. Am ascultat și reascultat sa înțeleg fiecare cuvânt spus. Va mărturisesc ca pana la 45 ani am mers în ceata, una deasa , si încet s a ridicat, impactul a fost suferința, după ce am ieșit din ea am realizat ca mi s a întâmplat cel mai minunat lucru. Treptat treptat am trecut prin experiențe, pe care le am trăit cu intensitate la nivel de suflet. Acum ma aflu intr o slta etapa de a învăța mesajul sufletului . Este o binecuvântatare sa trăiesc aceasta viata . Va îmbrățișez cu sufletul, sunteți minunați!

  • Se pare că astăzi îmi hrăniți voi…cu toții sufletul…
   Vă mulțumesc…vă iubesc și vă îmbrățișez cu inima plină de Lumina Iubirii!
   🙏🏻🤗🥰🌹🌹🌹

  • Mulțumim din suflet pentru bucuria dăruită…
   Te iubesc și te îmbrățișez cu inima plină de Lumina Iubirii!
   Namaste!
   🌹🌹🌹

  • Cu mare drag și Iubire…
   Să ai o seară magică…
   Te iubesc și te îmbrățișez cu inima plină de Lumina Iubirii!
   🌹🌹🌹

  • @ana pop și eu te iubesc și te îmbrățișez cu drag din ❤️ o zi plină de iubire și lumină îți doresc 🙏🤗❤️

  • În Iubire și Lumină…cu înțelepciune…creștem împreună…
   Mulțumiri și recunoștință…
   Te iubesc și te îmbrățișez cu inima plină de Lumina Iubirii!
   🙏🏻🤗🥰

 7. Buna seara din Budapesta.Vă mulțumesc.Recunoștință și respect întregii echipe pentru efortul depus întru Iluminare.

 8. AL CĂUTA PE DUMNEZEU…, PROBABIL… A FOST UNA DIN PRINCIPALELE PRIORITĂȚI ALE EXISTENȚEI NOASTRE !!! DAR ACUM…, ESTE PRIMA OARĂ, CÂND POT SPUNE…, CĂ AM GĂSIT ÎN SFÂRȘIT UN OM AL LUI DUMNEZEU…, CARE ȘTIE SĂ EXPLICE ATÂT DE BINE ȘI DE CLAR… ASSCENSIUNEA SUFLETULUI…, DE CÂND INTRĂ ȘI PÂNĂ IESE DIN CORP… TOATĂ VIAȚA L-AM CĂUTAT PE DUMNEZEU ȘI ABIA ACUM DUPĂ MULȚI ANI, MI-AM DAT SEAMA…, CĂ DUMNEZEU ERA DE FAPT IN CONȘTIINȚA MEA.., ÎN SUFLETUL MEU… ! ESTE PRMA OARĂ ÎN VIAȚĂ, CÂND DUPĂ LUNGI CĂUTĂRI…, ÎN SFÂRȘIT AM GĂSIT PE CINEVA CARE SĂ EXPLICE ATÂT DE CLAR…, ROSTUL OMULUI PE PĂMÂNT ȘI CE ÎNSEAMNĂ DIMENSIUNEA 3-D (percepția lungimii, lățimii și înălțimii…, EGO = Mândria (MINTEA CONȘTIENTĂ … , PARTEA PRE-CONȘTIENTĂ…, PARTEA IN-CONȘTIENTĂ…, SUB-CONȘTIENTĂ…)  DIMENSIUNEA 4 D, este Lumea invizivbilă – eterică – electromagnetică DIN JURUL NOSTRU…, in care NOI CA ȘI SUFLET SPIRITUAL (corp de lumină), încearcăm să EVOLUĂM și să se ne dezvoltăm capacitatea de gândire psihologică a CREIERULUI…, să ne ACTIVĂM MINTEA ȘI CONȘTIINȚA, fiind CONVINȘI că scopul final al existenței noastre, este să NE TREZIM SUFLETUL…, SĂ-L DUCEM ÎN LUMINĂ…, ”să-l ajutăm”… să se dezvole și să se trezească SPIRITUAL…, urmând CELE 7 ETAPE necesare SUFLETULUI pt. procesul de ASCENSIUNE FINALĂ…, in DIMENSIUNEA A 4-A, (sau poate chiar intr-o dimensiune mai avansată…, in functie de cât de mult…,. a reușit CONȘTIINȚA TA ÎN TIMPUL VIEȚII…, SĂ EVOLUEZE CORPUL ENERGETIC DE LUMINĂ…., ”PROPRIUL SUFLET”…!  SE PARE CĂ…, CINE CAUTĂ…, GĂSEȘTE…!  CAUTĂ… ȘI VEI GĂSI…, ”BATE LA UȘA MINȚII TALE”… ȘI EA …, SE VA DESCHIDE…!!!  Open mind …! NOI SUNTEM SUFLETE DE LUMINĂ ȘI TREBUIE SĂ NE-NTOARCEM…, ÎN LUMINĂ…!!! Care vrea… !!!Cine nu…, ÎȘI VA TRIMITE SUFLETUL… IN ÎNTUNERIC…LA CHIN… !

 9. Regret ca nu am avut cum sa cunosc toate aceste cu mult inainte de ce-i 74 de ani! Am avut multe conectari cu constinta universala, si am stiut dupa foarte putin timp CE VROIA SA-MI TRANSMITA DIVINITATEA ORI CUM AM TRADUSO EU!

  Ascult si nu ma satur sa ascult! Visele au fost legatura mea cu DIVINITATEA! Tirziu am inteles cum gindul i-mi construieste viitorul mei si copiilor mei ! INAINTE DE ORI CE NECAZ, aveam o frica sa nu mi se intimple ,ori cit nu groiam sa gindesc negativ.Este aproape imposibil sa -ti ordonezi gindurile.Acum sunt convinsa ca viitorul este greu prea multe ginduri negative avem datorita frici sufletului fiecaruia!,
  ,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here