222

Oricare dintre voi care citește acum acest articol, este pentru că își dorește mai mult de la viață. Vrei mai mult și știi la un anumit nivel al ființei tale că ești capabil să obții mai mult.

Poate ai obținut deja multe, poate că nu. Oricare ar fi cazul, sunteți înfometat pentru mai multe. Nu vă mulțumiți cu o viață mediocră și anostă. Nu luați opțiunea simplă sau calea sigură. Știți că meritați mai mult și doriți să dați un exemplu tuturor celor apropiați, că o viață mai bună este posibilă.

Indiferent unde te afli în viață, există ÎNTOTDEAUNA UN ALT NIVEL! Pentru a ajunge la nivelul următor, trebuie să crești și trebuie să ieși din zona de confort. Trebuie să ceri mai mult de la tine decât oricine s-ar fi așteptat vreodată.

Pentru a obține o viață mai bună, pentru a-ți atinge adevăratul potențial … va trebui să gândești așa cum o fac deja oamenii de succes. Trebuie să înțelegeți 2 principii foarte importante. Dacă faceți aceste două lucruri în mod consecvent, cu angajamentul dvs. complet, vă garantez că rezultatele dvs. vor fi extraordinare și viața se va transforma spectaculos.

Numărul 1. A Lua Ca Drept Model Pe Cineva Care Are Deja Succes

Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă că găsești pe cineva sau mai multe persoane care trăiesc o viață pe care ți-ar plăcea să o trăiești și le urmezi toată traiectoria lor, pentru a obține propriul rezultat unic.

Nu este aceasta doar o imitare? Nu. Nu reprezintă așa ceva. Le modelezi în propriul tău mod. Îți iei exemplele pe care le iubești și le modelezi pentru a se potrivi vieții tale. Înveți de la marii profesori și mentori și le aplici învățăturile în viața ta. Îți iei doar lucruri care rezonează cu tine, lucrurile pe care le iubești despre ceilalți sau învățăturile lor, apoi analizezi CUM fac anumite lucruri sau CUM trăiesc și apoi le aplici în viața ta.

Numărul 2. CAUTĂ UN MENTOR SAU UN COACH.

Mai întâi, să fiu foarte clar. NU ai nevoie neapărat de un mentor pentru a avea succes. Există o mulțime de informații furnizate pe internet care sunt gratuite și având costuri reduse și de asemenea multe cărți grozave, care, dacă APLICAȚI ceea ce citiți în ele, puteți crea cu ușurință tot ceea ce doriți și poate chiar mai mult.

Găsirea unui mentor și coaching-ul personal este doar pentru cei care caută nivele foarte înalte. Este pentru cei din top. Cei care au obținut deja puțin, sau mult, dar fac eforturi pentru MAI MULT. Mai mult impact, mai multă creștere și expansiune.

Dacă nu sunteți încă acolo și nu vă puteți permite acest lucru – NU aveți nevoie de el. Creează-ți drumul găsind mentori în cărți, pe YouTube, în podcast-uri. Există atât de multe materiale acolo. Găsiți ACEST CONȚINUT!

Înțelegeți acest lucru: Nici o persoană de succes nu a fost născută să aibă succes. Succesul este realizat prin ÎNVĂȚARE și APLICARE a ceea ce înveți. Nu există o modalitate mai bună de a învăța decât printr-un mentor în care credeți și cu unul care aveți rezonanță. Găsește pe cineva care are o misiune sau o credință similară cu tine și învață tot ce poți.

Campionul NBA, Stephen Curry, a spus: „Pentru a excela la cel mai înalt nivel – sau orice nivel, într-adevăr – trebuie să crezi în tine iar unul dintre cei mai mari contribuitori la creșterea încrederii în mine a fost antrenorul meu!”

Actrița câștigătoare a premiului Oscar Reese Witherspoon a menționat: „Cu un mentor bun și determinare potrivită, poți realiza orice”

Tony Robbins a accentuat mai mult acest aspect privind nevoia de a găsi mentorul potrivit pentru îmbunătățirea calității vieții: „Toată lumea are nevoie de un mentor, fie că este un student, o persoană obișnuită, o persoană fără adăpost sau președintele Statelor Unite!”.

Atât de mulți mari sportivi și liderii de astăzi nu ar fi cine sunt ei fără antrenamentul DIRECT și ÎNVĂȚARE de la alți oameni de succes.

De ce oare este necesar un mentor? Ce face un antrenor și tu nu poți face? Un antrenor grozav va observa punctele tale slabe. Un antrenor grozav vă va ghida să observați și să lucrați la punctele dvs. slabe. Antrenorii mari te motivează să dai tu cei ai mai bun. Când crezi că dai 100%, ei găsesc un procent în plus. Ei lucrează asupra psihologiei tale.

Deci, oriunde te-ai afla în călătoria ta în viață: găsește-ți un mentor, studiază-i și învață-i treptele lui către succes și apoi creează-ți propria viață extraordinară, în felul tău unic.

Citește și alt articol interesant AICI: Ce Să Faci Pentru A-ți Îmbunătăți Viața În 2020

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here