Exista un curent puternic care sustine ca e important sa ne dezvolta personal daca vrem sa avansam in cariera, in afaceri si in general in viata. Adevarul este ca dezvoltarea personala nu functioneaza daca nu tii cont de un aspect foarte important.

Degeaba citesti, degeaba mergi la cursuri, degeaba visezi la afacerea de succes daca nu esti dispus sa faci acest lucru.

Descopera in acest video care este secretul celor care fac ca dezvoltarea personala sa functioneze in viata lor.

Ce fac ca dezvoltarea personala sa functioneze?
Trebuie sa aplici tot ceea ce ai invatat. Degeaba citesti, degeaba mergi la cursuri, degeaba visezi la afacerea de succes daca nu esti dispus sa faci acest lucru.

Putem sa tinem legatura pe:
Facebook: www.facebook.com/LorandSoaresSzasz
Instagram:
Blog: www.lorand.biz/blog
Site:

Vezi și:
Lorand Soares Szasz este considerat unul dintre cei mai buni experti romani in cresterea accelerata a IMM-urilor. A ajutat prin cursuri, consultanta si coaching peste 200.000 de firme sa isi creasca vanzarile si sa isi eficientizeze operatiunile. Rezultatele obtinute de clientii lui l-au propulsionat rapid in topul listei cu cei mai cautati speakeri din tara. A fost nominalizat la antreprenorul anului in 2015 de Ernst & Young. Conform unui studiu realizat de MKor in 2018 a fost inclus in top 10 cei mai influenti lideri din lume admirati de antreprenorii din Romania alaturi de Bill Gates, Barak Obama, Warren Buffett, Richard Branson, Dailai Lama si altii. A scris 6 carti de business si dezvoltare personala care au fost vandute in zeci de mii de exemplare, inclusiv o carte cu Brian Tracy. Lucreaza preponderent cu firme intre 50.000 si 1.000.000 de euro vanzari pe an si activitatea lui a fost considerata mai de impact in zona antreprenoriala decat cea a facultatilor de business din tara. Desi a fondat si este proprietarului unei companii de training, de un an de zile s-a retras din zona operationala a firmei si isi dedica tot timpul educatiei antreprenoriale, familiei si calatoriilor.

#DezvoltarePersonala #AfaceriDeSucces #Lorand

Facebook Comments

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here