CLICK AICI PENTRU MAI MULTE DETALII <===

Nu copia sau reposta videoclipul, dacă îți place te rog să-l distribui și/sau să-l adaugi în playlist!
Teorii Incredibile (Claudia Mesea Paraschivescu) își propune informarea într-o manieră elocventă d.p.d.v. jurnalistic a publicului țintă. Totul despre teorii care au șocat sau au schimbat istoria omenirii. Omul aspiră întotdeauna spre evoluție, creație, pătrundere în necunoscut, dornic de cunoaștere a tot ce îl inconjoară! Împreună vom descoperi tainele ascunse ale istoriei speciei umane.

Vizionare placută!

Facebook Comments

49 COMENTARII

 1. La Mulți Ani tuturor celor care azi sunt Constantin și Elena! ❤️😘😘❤️ Pe Claudia o cheamă și ELENA. 😊😊😊

 2. Astia amu cu termoscanarea poate ca i cauta pe reptilienii dintre noi , pe aia cu temperatura mai scazuta 🙂 🙂 🙂

 3. Lacerta înseamnă șopârla in limba latină…
  Nu este un nume..
  Definește un grup de animale…
  In nici un caz ființe umane apropiate nouă sau umanoide …

 4. Chiar daca e o poveste sau nu, cel mai important mesaj al acestui video este: Extrage singur faptele si ideile, deschide-ti singur ochii si mintea si gandeste singur. Cerceteaza si judeca singur, nu crede orice ti se serveste pe tava, nu crede ca orice este ceea ce pare la prima vedere, analizeaza si aprofundeaza orice daca vrei sa intelegi mai multe. Si cel mai important, trebuie sa acceptam ca sunt multe lucruri care ne depasesc capacitatea de intelegere imediata.

  • E corect ce spui numai că mintea omului găsește imediat persoane care au aceeași concluzie si pe care îi accepta ca mentori sau învățători sau lideri, si aici e punctul în care omul nu mai gândește singur ci prin prisma gandirilor celorlalți foarte rar sunt cei care vin cu altceva si aceștia la rândul lor devin mentorii altora. Concluzia e că toți trăim pe spusele altora si nu avem inteligenta suficientă pentru a deveni de sine statatori sau ” liberi gânditori”!

  • Eu cred ca subestimezi rasa umana. De multe ori, noi oamenii, am facut lucruri ce initial pareau imposibile. E foarte normal sa gandim prin prisma experientelor proprii si a experientelor altora, nu poti trai singur vasta complexitate a experientelor umane. Dar in functie de suma cunostintelor fiecaruia, care sunt ca piesele de lego, rezultatele pot fi foarte diferite, de la individ la individ, chiar si in cazul folosirii acelorasi piese. Se pare ca tu vezi omenirea ca o turma, incapabila de propriile asociatii(in afara de cele ale liderilor sau mentorilor), eu vad omenirea ca un forum, in care toti avem aceeasi baza dar multitudinea de piese si numarul mare de variante posibile pot da multe rezultate. Si rezultatele altora pot influenta rezultatele tale, pentru ca iti poti rafina gandirea in functie de ce-au descoperit altii. Chiar daca documentarul e deocamdata doar o poveste, are exact rolul unei carti, in care iti imaginezi ceea ce citesti. Si numai din acest motiv, pentru ca-ti pune creierul si imaginatia in miscare, acest documentar e interesant.

  • Mai auzim adesea. ,,mi/a dat dumnezeu un copil care a uimit multa lume,,…abgradarea e din ….,,fabrica,,si faptul acesta este tot mai evident…..!..?

  • @Getodacul nu inteleg CE nu intelegi .
   Traiesti in umbra frate auzi la el cerceteaza si judeca singur ,
   deci iti face iluzi demoni tu nu intelegi nici CE zici crezi ca zici lucruri foarte marete dar in fata lui Dumnezeu e prostie omeneasca … prostiile astea de ne arata Claudia nu o judec dar nus bune la multi oameni cu credinta slaba le schimba credinta .
   Si mai ales tu cu vorbele tele.
   Deci dupe numele tau dai de inteles ca esti om fara cunoastere de Dumnezeu
   Multa sanatate si o zi buna
   DOAMNE AJUTA SI IARTANE PE NOI PACATOSI CA SI EU SUNT MARE PACATOS .

 5. Sunteți o persoană pe care o apreciez foarte mult. Vă urez succes , multă sănătate și un sincer, La multi ani!💐

 6. Incredibil de frumoasă povestea iar vocea dumneavoastră superbă și cum ați prezentat povestea este fără greșeală, vă mulțumesc din suflet pentru ceea ce faceți pentru noi urmăritorii dumneavoastră, aștept cu nerăbdare partea a doua. La mulți ani cu sănătate, sărut mâna!

 7. Am ascultat cu mare atenție tot interviul si ma făcut sa cred si mai mult in existenta raselor extraterestre , stiu ca sunt peste tot în jurul nostru și ca noi nu ii putem vedea pentru ca noi nu suntem lăsați să îi vedem și ași vrea sa vina ziua în care să intru în contact cu o rasa extraterestră, ar fi o experiență pe care sa pot împărtăși si altor oameni chiar cu riscul de a fi catalogat un nebun care nu stie ce vorbeste . Astept cu nerăbdare următorul interviu cu o asa entitate plină de mister

  • @Dany Farcas Faptul ca esti deschis la minte si accepti faptul ca poate exista si un alt adevar decat cel pe care-l cunoastem noi sau care ne este inoculat inca din copilarie,in conceptia ta ,face un om sa fie prost? Eu zic ca-i invers! Antreneaza-ti creierul,analizeaza situatiile,trage propriile concluzii,chiar daca vor fi gresite,omul din greseli invata! Mai pe limba ta,nu mai hali tot ce ti se da!

 8. Hhaha cuprul este foarte important pentru unele specii. Cupru si hauru ie inportant si azi păntru o specie traitoare pă meleagurile rom(m) anes(ti).

 9. În vremurile de pe urmă aceste reptile, diavolii, vor fi peste tot. Ei sunt mincinoși pentru că de la început el, diavolul este tatăl minciunii.

 10. Deci au si ei oameni de stiinta?sânt deja destepti si au altii mai destepti decāt ei?mi-am luat târnacop si hârlet voi emigra in lumea lor….

 11. Acest interviu a fost alcătuit într-un vis care a început în urma unei beții în care au fost implicate și ierburi/prafuri.

 12. De ce puneti atatea imagini cu reptilieni? De ce nu lasati o singura imagine? Muzica este neplacuta, ca de război. Sunt informatii foarte vagi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here