ABONEAZĂ-TE LA CANALUL YOTUBE „LEO BURTISAN” AICI<===

FRONTIERELE CUNOAȘTERII 2019.12.02

Facebook Comments

20 COMENTARII

  1. Buna Seara 6tv.Va multumim . Pentru Emisiunea Minunatului Domnu Maestru Risvan ,asteptam deja nerabdatori ,SA l revedem .Cu Respekt .Va Iubim😘👍❤️

  2. F.adevarat.este extraordinar cat de simplu si la obiect sunt explicatiile prezentatorului.complimenti.urmaresc mereu emisiunile din strainatate.astept cu nerabdare altele.

  3. Domnule Rusu, draga Risvan, sunteti atat de aproape de sufletul nostru! Iar comparatia cu starea de multumire a doamnei Olga, de a avea camere in studio, a fost grozava, m-ati facut sa rad, am ras din toata inima ! atat de simplu, atat de direct! exact tema emisiunii, de a vedea ceea ce avem si , da, ne implineste si chiar ne face sa ne simtitm fericiti! fericiti ca uite, avem acces la aceasta cunoastere, la spiritualitate, la bucuria de a fi constient de ceea ce se petrece cu noi!… de valori! in timp ce scriam cuvantul ” constient” ati pronuntat exact acest cuvant! sincronicitate! Va multumesc cu recunostinta, invat multe de la dumneavoastra!

  4. Vam gasit de putin timp si in limita timpului Meu va caut si va ascult ce am perdut din emisiunele dv Multumesc frumos va urmaresc din Italia.

  5. Va iubesc! Sunteti extraordinar, e o plăcere să vă ascult. Am invatat o mulțime de lucruri de la dvs iar pentru asta va sunt recunoscătoare!!! Dumnezeu sa va binecuvânteze 🤗😘

  6. Dragul meu Risvan , de ceva timp incoace tu esti antidodul starilor mele de panica , datorita tie acum binecuvantez chiar si ceea ce nu se intampla pentru ca asa cum tu mereu sustii totul se intampla la momentul potrivit si locul potrivit . Te imbratisez cu drag !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here