Facebook Comments

8 COMENTARII

  1. Moderatorul e stresat, cred că nu are suficientă putere de cumpărare acasă, pare plin de griji , fixat în liniile directoare date de producătorul emisiunii obsedat să nu greșească și să nu ajungă șomer… În schimb, domnul Ilie Șerbănescu , lipsit de inhibiții că deobicei, ne spune, ne spune , ne tot spune , dacă pricepem bine dacă nu pricepem , să fim sănătoși, că lucrurile tot așa se întâmplă, indiferent că noi reușim să le înțelegem sau nu.
    Totuși, românii au reușit de N ori să se alieze cu un dușman că să scape de altul , să își contrapună dușmanii să se căsăpească între ei, în general am avut abilitatea de a ne strecura prin istorie ca șarpele printre căruțele cu invadatori , să fim optimiști, mai mari șmecheri că românii e greu să găsești pe planetă… Încă suntem o persoană juridică și încă vorbim limba română.

  2. Care echilibru? Puterea legislativa stim ce face! Adica parlamentul. Puterea executiva : guvernul, prefecruriile ,primării , consiliile locale etc . Puterea judecătoreasca:procurorul general este numit de preşedinte care şi el este sustinut de un partid şi cu asta s a dus dracu toata separația puterii în stat!

  3. Acest domn Sultan ma sperie! Traieste intr o lumee paralelă! Băi nene tu eşti nebun ! Nu simți nu vezi că aici traim ca n Nigeria? Şi aia cred ca o duc mai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here