222

Deepak Chopra este un renumit îndrumător spiritual, speaker motivațional și autor ale cărui lucrări au inspirat milioane de oameni de pe glob. Cartea sa „Cele 7 legi spirituale ale succesului” a apărut în lista Top 10 în The New York Times. Este una dintre cele mai cunoscute figuri în Mișcarea alternativă de sănătate și New Age.

Iată 11 citate puternice pentru a vă lăsa inspirat:

1- „În mijlocul haosului, păstrează liniștea în interiorul tău.

Nu lăsa stresul vieții să te domine. Fii doar un observator. Dar păstrează-ți liniștea interioară!

2 – „Cele mai înalte niveluri de performanță le realizează oamenii concentrați, intuitivi, creativi – oamenii care știu să vadă o problemă ca pe-o oportunitate.

Avem întotdeauna de ales cu privire la modul în care să vedem problemele. Poți excela în viață dacă alegi optimismul ca perspectivă.

Găsește-ți binecuvântarea.

3 – „Nimic nu este mai important decât reconectarea cu binecuvântarea ta. Nimic nu este mai bogat. Nimic nu este mai real.

Găsește-ți binecuvântarea. Accesează zilnic aceste binecuvântări! Aceasta este cheia unei vieți fericite.

4 – „Tu și cu mine suntem în esență decidenți infiniti. În fiecare moment al existenței noastre, suntem în acel câmp al tuturor posibilităților în care avem acces la o infinitate de alegeri.

Universul este o sursă infinită de energie, pasiune și creativitate. Nu poate fi epuizat. Trebuie doar să-ți dai seama că este disponibil pentru tine, întotdeauna, prin CREDINȚA ta!

Timpul este o construcție a minții.

5 – „Viața îți oferă mult timp pentru a face orice vrei să faci dacă rămâi în momentul prezent.

Timpul este o construcție a minții. Ego-ul ne spune să ne grăbim, dar trebuie doar să rămânem în momentul prezent pentru a avea acces la tot timpul de care am putea avea vreodată nevoie.

6 – „Bogăția este reprezentată de realizarea progresivă a obiectivelor demne, capacitatea de a iubi și de a avea compasiune, relații semnificative și pline de afecțiune.

Pas cu pas, pe măsură ce devenim din ce în ce mai iubitori față de ceilalți și de noi înșine, devenim din ce în ce mai bogați.

Trebuie să depășim zgomotul constant al ego-ului

7 – „Trebuie să depășim zgomotul constant al ego-ului, dincolo de instrumentele logicii și rațiunii, până la locul liniștit și calm din noi: tărâmul sufletului.

Adevărul sufletului nostru se află în spațiul dintre zgomotele puternice ale ego-ului.

8 – „Teama de moarte vine din conștientizarea limitată.

Te temi de moarte doar dacă nu înțelegi că ești de fapt nelimitat și că moartea este doar sfârșitul unui capitol.

9 – „Îi învăț pe oameni că, indiferent de situație, oricât de haotică ar fi, indiferent de drama din jurul tău, te poți vindeca dacă rămâi doar centrat în Sinele tău adevărat.

Găsirea păcii tale interioare este una dintre cele mai mari călătorii din această viață. Odată ce accesați acel spațiu din interiorul dvs., nu aveți altă opțiune decât să deveniți mai fericiți și mai împliniți.

10 – „Trebuie să înțelegi că transformarea lucrurilor rele în lucruri bune depinde doar de tine.

Aveți posibilitatea să alegeți dacă vedeți provocările din viața dvs. ca probleme sau ca lecții. A fi victimă nu te va ajuta să crești.

11- „O viață fără riscuri este departe de a fi o viață sănătoasă.

Viața este făcută pentru a trăi, a învăța și a crește. Nu puteți face acest lucru, urmărind „cursul” Vieții de pe margine. Așa că, ieșiți din zona de comfort și ÎNVĂȚAȚI să trăiți!

Citește și alt articol interesant AICI: În Fiecare Zi Acordă-ți Un Timp Doar Pentru Tine

Comments are closed.