Voiceover Artist:
Instagram Doza:

*********
Urmărește-ne și celelalte proiecte!
Doza De Cultura Generala:
Doza De Spatiu:

Dacă vrei să mă ajuţi:
Support me on Patreon:
Paypal:

Facebook Comments

35 COMENTARII

    • @Gabriel-Denis 15 n ar fii neaparat. Pentru ca toata lumea foloseste google si na. Ca gasesti pe wikipedia. E nu mai conteaza. Eu sincer n as fi cautat despre ciuma si daca as fii cautat n as fi citit. Dar asa cand aud si vad poze este mult mai interesant. Acum fiecare cu parerea lui

    • @anarhy mc. el nu ia de pe Wikipedia sau alte platforme de genul , el traduce scenariul unui YouTube-er sau unei companii și o publică pe internet!

    • @Gabriel-Denis 15 da tu de unde știi de unde își ia informația? 🤔🤔 Poate are o ditamai enciclopedia, găsită în pod… carte care cântărește 10 kile… și s-a pus omu’ pe răsfoit! Na! Ce sigur ești tu că traduce de la alți youtuberi 🧐🧐

  1. Ce tupeu s-a promovezi cuvintul pandemie ? asta exista la fiecare cit da voie s-a fie manipulat de mas media!!Pacat de tine si emisiunea ta ! Mai bine spune adevarul de PANDEMIA FALSA de minciuna care exista in lume si deschide ochi la multi care inca dorm!!

    • Nu ,nu cred , pe atunci ciumă sa extins mai mult din cauza igienei ,lumea nu prea se spala (etc) , +șobolani au avut o mare parte din „vina” pentru transmiterea bolii , noi in zilele noastre nu prea mai intrăm in contact cu șobolani (avem pisici ,sau alte unelte pentru a îndepărta șobolani din case)

  2. In ziua de azi ne UCIDE legal. dece nu sunt camere de supraveghere in Spitale? ai vazut vreo filmare in vreun spital? lumineaza`ma!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here