@leoburtisanoficial

▶️ ACADEMIA WeLoveBooks : ➡️ ⬅️
▶️ FA BANI LA BURSA 2.0 : ➡️ ⬅️
▶️ FA BANI CU MINE : ➡️ ⬅️
▶️ FA BANI ONLINE : ➡️ ⬅️
Numele meu e Razvan Militaru si din 2013 sunt pasionat de dezvoltare personala, financiara si filozofie. Am citit peste 300 de carti, sunt investitor activ la bursa si am afaceri din pasiunea mea (una e chiar WeLoveBooks). Cu acest proiect incerc sa va invat si pe voi sa deveniti cea mai buna versiunea a voastra. Succes!

▶️INSTAGRAM : @razvanmilitaru_
▶️FACEBOOK : WeLoveBooks

#motivatie #motivatia #dezvoltarepersonala

22 COMENTARII

  1. Clipul asta a venit exact la fix , adică acum o săptămână m am uitat la cateva clipuri de ale tale si am avut o motivație sa incep sa fac ceva si luni am început să fac sport sa citesc sa învăț si alte lucruri dar dupa 4 zile s a dus tot cheful am zis ca i au o pauza ieri ( ca na nu poti trage de tine la capacitate maximă în fiecare si si merit si eu o pauza) azi am zis ca mai fac o zi de pauza si deja nu mai am chef de nimic

  2. Nu contează că nu stii nimic despre acel subiect încercând si gresind învățăm si apoi repetam si tot repetam până devine un skill!

  3. Ești foarte tare, felicitări! Sunt profesor consilier școlar și mi-ar plăcea să te am invitat vreodată la ore de consiliere la clasele de liceu… Cred că le-ar fi foarte utile elevilor multe dintre ideile tale. Bravo încă o dată pentru tot ceea ce ai realizat până acum!

  4. Pe mine ma împins un eveniment aproape tragic mai ales căci sunt milos și emotiv, cățelușa mia fost călcată de o mașină, cautam un video care sa mă motiveze și team gasit pe tine de atunci m-am schimbat radical mental și fizic.

  5. Îți spun sincer… Am făcut pauză de 3 luni …și nu am mai făcut calisthenics după 1 an de practica …iar primele săptămâni când m-am reapucat chiar au fost un iad

  6. In sfarsit am înțeles care e treaba cu motivația! Multumesc! La cate am citit, nu am dat peste „inertia motivației”! Merci

  7. Am 13 ani și sincer acum 15 minute nu aveam chef sa ma antrenez și vrusai sa ma uit la un videoclip de al tău și știu ce trb sa fac și știu ca va fi greu dar munca zilnica îmi va aduce succesul, am învățat multe de la tine, ești cel mai minunat om, respect ❤✌🙏, succes în continuare!

  8. Salut,mă numesc Nicolae,aș vrea să îți dau o ideie de clip,care să aibă că temă Iubirea și Succesul în viața oamenilor.(mulțumesc anticipat🙂).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here