My instagram:
Instagram Doza:

Doza De Cultura Generala:

Doza De Spatiu:

Sursă:

Dacă vrei să mă ajuţi:
Support me on Patreon:
Paypal:
TipeeeStream:

Facebook:
Muzica:

Facebook Comments

36 COMENTARII

 1. Fa top 10 momente cand au fost observati farfurii zburatoare sau top 5 marturii unde oamenii au fost folositi ca prizonieri temporari

 2. Exista fratilor fiinte inteligente.Cel putin ce a vazut subsemnatul e aproape inimaginabil de avansat.Cred ca au ajuns la nemurire aici in planul fizic.

  • @Daniela Caldura Nu tine de doar sa ”crezi” sau ca ”ai vazut”, daca stai sa gandesti logic, e cam imposibil sa fie nimic si nimeni pe miliarde de ani lumina care probabil inca se extind cu alte miloane de kilometrii pe minut (doar ca exemplu). Sa nu uitam ca mai sunt parti pe care le stim ca exista dar nu stim ce sunt in ele :)) Nu mai mentionez in detaliu despre faptul ca avem posibilitatea gaurilor negre… materia intunecata ce inca nici nu intelegem ce e.. si celelalte parti pe care nici nu stim daca exista sau nu.

  • @Gică TV. Din cauze religioase!!! Mulți vor crede ca au venit dracii sa ai ia sau Armaghedonul!!!! Nu poți sa îți imaginezi ce spaima ar fi printre oameni. Majoritatea au labilul la pământ în ciuda faptului ca par normali. Nu mai vorbesc ca apar mecanisme de apărare pshice care rezonează în fizic nefiind apți sa mai facă ceva alți vor cădea în teroare sau chiar moarte instanta. Asa ca paletă e larga în modul de răspundere asta se datorează în principal datorita creatorilor care ne au programat mintea cam greșit și factorilor sociali adică lipsa de informare.

 3. Ex
  De aflăm de ei cu vreo 1an lumina, departare de nu au viteza luminii, vor avea drumul lung.
  Pana ce ajung sar putea sa le dam câte o imagine cu cate un sunet (cum se aude cuvantul)cu tot felul.
  Dar nu si scris. Ca nu stiu ca A se aude A pt a ne intelegem unpic mai bine cand ei vor ajunge

 4. Ai lasa_i mămică sa stea laei,,acasă” acolo!Dar tu ce crezi e posibil cu adevărat să ne contacteze anul acesta?? Sa mă ascund repede,,sub pat”! ,că ce naiba să facă cu mine o baba? In mod sigur ,vor dori să i întâlnească pe politicieni români! ,Dar oare pe ăștia use_risti și PNL _isti ii vor lua???? S au numai pe psd_isti că ăștia sunt mai rai???

 5. Waaaaa minunat , abea astept ! Sigur alte specii sunt mai civilizate! Sigur au alte valori ! Sigur nu au besini pamantesti 🤣😂🤣. Scuze gluma 😇🤣😂🤣

 6. Dacă ar exista Extratereștii (cea ce nu cred),sper sa nu facă cu noi,cum am făcut noi cu fauna și flora Terrei .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here