Iubire pasională, relaţie sinceră, entuziasm de la întâlniri şi s*x regulat – toate trecem prin această perioadă, când avem fluturi în stomac, iar defectele bărbatului nu se observă. Viaţa e frumoasă şi uimitoare, pentru că în faţă avem planuri mari, nunta, multă iubire, familia…

Ce se întâmplă după? De ce se răcesc aceste sentimente şi femeile refuză să facă s*x, invocând tot felul de motive?

Unul dintre motive este bunăstarea financiară a familiei. Mai bine zis – situația financiară a bărbaților. Femeile nu vorbesc cu voce tare despre acest motiv, pentru că oamenii apropiați, prietenii, rudele, societatea vor crede că au un comportament mercantil.

Cine câștigă mai mult în familie?

În ultimul timp, deseori auzim o astfel de frază: “Ce importanţă are cine câștigă mai mult, important e să existe iubire şi ambii parteneri să fie satisfăcuți de acest lucru”. Deci, uite – soțiile nu sunt satisfăcute, când soții câștigă mai puţin, stau tot mai mult pe canapea şi nu încearcă să-şi caute un loc de muncă mai bine plătit, pentru că li se pare un lucru ireal. În acest caz femeia îşi asumă toată responsabilitatea pentru familie şi astfel se transformă în bărbat, având bărbatul lângă ea.

Formal familia există, însă în realitate – bărbatul devine încă un copil ce are nevoie de atenţie şi grijă.

Ce crezi despre soţ?

Femeia încetează să-şi mai vadă soţul ca pe o persoană puternică ce ar putea rezolva orice problemă dificilă, ar putea s-o sprijine pe ea atunci când va avea nevoie de ajutor. Femeia obișnuiește să se bazeze doar pe sine şi nu mai vede bărbatul ca pe un obiect sexual, refuzând tot mai des să facă s*x. Ea se obișnuiește cu ideea că probabil a devenit rece, frigidă, urâtă. Obosită de muncă şi de rutina zilnică, începe să simtă un sentiment ostil faţă de sine, îşi pierde respectul de sine, iar în rezultat încetează să se mai îngrijească. Tot mai des mănâncă problemele cu chifle şi torturi, se îngraşă şi devine cu adevărat neatractivă.

Problema nu e în tine!

Treziţi-vă dragi femei! Problema nu e în voi, ci în ei. Bărbatul incapabil să întrețină familia, pe care îl satisface un mod de viaţă leneş şi pe lângă aceasta îşi mai permite să-ţi spună că nu eşti gospodină, atractivă sau sexy, că nu inspiri – acest bărbat nu e demn de tine.

Credeţi-mă, când vezi alături un bărbat încrezător, care nu are probleme cu banii şi cu munca, care niciodată nu se dă bătut, iar dacă a avut un eşec nu renunţă, ci se ridică şi începe totul de la început – cu un astfel de bărbat cu siguranță vei dori să faci s*x şi nu vei inventa nicio scuză. Pentru că vei vedea alături de tine un partener egal.

Nu este nimic mercantil în faptul că atragi atenție situației financiare pe care o are bărbatul la o anumită vârstă. Acestea sunt semne exterioare care îţi spun despre faptul că omul nu stă pe loc, că nu e predispus la disperare şi văicăreală.

Sexualitatea şi atractivitatea bărbatului e în bani şi statut social? De ce nu? Acesta este doar unul dintre criteriile pentru care oamenii bogați şi de succes atrag femeile mai mult decât plângăcioșii, care nici măcar nu încearcă să iasă din sărăcie.

V-aş recomanda ca atunci când planificați viaţa în comun sau să vă căsătoriți, să atrageți atenţie la ce tinde bărbatul în viaţă, cum rezolvă problemele financiare, ce planuri are, pe ce pune accent.  Dacă până la căsătorie închideți ochii la aceste lucruri, atunci să nu plângeți şi să nu suferiți după, când veți înțelege că nimic nu se schimbă şi bărbatul nu este pregătit să-şi asume răspunderea pentru tine şi familie.

Şi cel mai important – să nu crezi că nu vrei să faci s*x cu el, pentru că problema eşti tu. Răspunsul la întrebare este el și atitudinea lui față de viață și de bani. Sursa:relatii.net

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here