Nu uitați să vă abonați în cazul în care vă place ceea ce facem!

Instagram:
Ocazional mai postăm articole pe:

Îți place acest gen de conținut?
👍 Dă-ne un like (ajută mai mult decât crezi)
💬 Ai întrebări? Scrie-ne în comentarii!

Dacă dorești să ne ajuți:

Facebook Comments

35 COMENTARII

  1. Peste vârfurile everest și cadoy nu va zbura niciun avion comercial ✈️totuși dacă unul mă întrebi pe mine, eu nu am zburat și nici nu voi zbura vreodată cu avionul!:/

  2. Cauza principala sunt muntii, care creaza deseori turbulente si daca apar probleme nu prea ai unde sa aterizezi. Nici peste Alpi sau Carpati avioanele nu zboara, in general le ocolesc prin diferite coridoare

    • De acord. De ce nu se pot crea astfel de coridoare şi în Tibet ? Mă îndoiesc de faptul că zborurile peste zona respectivă nu pot fi dirijate în siguranță de turnurile de control de la sol. Sau tehnologia e neputincioasă la astfel de altitudini? !

  3. Multe zboruri sunt peste Tibet. Înspre si dinspre Tibet Sau Qinghai Lahsa – kashgar e chair peste tot platoul Tibet si Qinghai Lahsa -xining. Lahsa -,chnegdu Lahsa -linzhi -xian Lahsa beijing sau Lahsa-shanghai. Si Lahsa guangzhou. Nagari are zboruri cu orașele mari din centru si vestul Chinei. Aeroportul din Linzi este si el mare si tot in Tibet este. Sunt multe baze militare si avioane militare la bazele din zona. Deci se zboară Ba chiar foarte mult. Nu se zboară peste Himalaya. …asta e adevarat. Dar pe langa se zboară. Nu sunt multe zbori comerciale din cauza zonei muntoase si nu se pote face salvare in caz de urgentă. …..dar sunt multe aeroporturi pe tot platoul ( nu comerciale ). Doar militare ! Multe lucruri se fac in platouri nu se stie in lume….rezerve , munți sfredeliti si tunele amenajări hidrotehnice , aducțiuni de apa etc. Se lucrează masiv in Tibet si se fac orașe Chiar pe platou in zone sub 3000m altitudine ….Am fost personal in multe locuri in Qinghai -Tibet in ultimii 14 ani de cand sunt in China. Un Utang se construiește un aeroport si alt oras cu aeroport in Provincia Qinghai.

  4. Corect.
    Singurele zboruri ar fi cele catre America -China dar cred ca oricum nu avem de unde știi exact ce zboruri de linie se realizeaza..

  5. PENTRU CREATOR: Cred ca e cea mai buna voce de comentator pe care am auzit-o. Si ma uit de ceva ani pe munca multora. Felicitari!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here