Acești cartofi cu carne la cuptor se fac singuri! Trebuie doar să puneți toate ingredientele în tava de copt iar restul va face cuptorul. Puteți găti acești cartofiori delicioși și într-o zi obișnuită, dar și pentru o masă festivă în familie. Carnea cu cartofi la cuptor este felul de mâncare perfect pentru perioada rece a anului așa că nu ezitați să îi răsfățați pe cei dragi cu o cină copioasă.

Rețeta completă:

Pentru mai multe rețete video urmăriți-ne pe:

Blog:

Facebook:

Instagram:

Echipa SavurosTV vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

Facebook Comments

37 COMENTARII

 1. Foarte mult colesterol se obtine din reteta asta😟 Un doctor cardiolog trebuie sa fie invitat la masa cind faci mincarea asta🤞!!! Incercati sa faceti mincaruri light, fara sa combinati unt, brinza si doua smintini in aceeasi reteta.

 2. Cine vă scrie titlurile se străduiește prea mult și cam da cu oistea-n gard (o comite regulat). Nu ar fi normal să știe omul de la început numele rețetei și nu ce crede xyz? Totuși…

 3. Să înțeleg că de acum încolo doar așa o să gătești toată carnea? Păcat, eu vroiam să m-ai văd și alte rețele cu carne, dar asta e..

  • Arthur Ciuchina Dacă n-ar fi cartofii prăjiți nu ar fi bomba calorică. Dacă nu sunt combinate cu zahar și faina( carbohidrati), grăsimile nu sunt periculoase. Ceea ce nu e bine in aceasta rețeta, pe langa prezenta cartofilor prăjiți este tratarea termică îndelungată a amestecului de lactate ( cașcaval și smântâna ). Acestea trebuie adăugate după ce carnea este moale, numai 3/5 min. ținute la cuptor. Sa precizez, grăsimile nu sunt periculoase cu excepția grăsimilor hidrogenate de tip margarină. De asemenea este important cum sunt tratate termic; sa nu fie prăjite, la cuptor este cel mai indicat….

 4. Tatăl meu iarna când venea de la lucru, întâi punea o Cana de vin la marginea sobei să-l încălzească doar, apoi lua o bucata de carne o crestat pe ambele părți și o punea pe jar în soba, apoi?

 5. Asta de explozie de calori… Un fel de musaca „prea ca la tara” (:
  Sigur are gust bun.. dar is prea multe combinate..

 6. „nu am gustat ceva mai bun”..dar si mai „gras” si plin de calori. Fix cum sa stirci un element nobil ca carne cu 1000 de gusturi..

 7. In timpul coacerii, bulionul întărește cartofii cruzi . …cartofii trebuie trecuți prin apa clocotită pentru câtva minute, înainte de a-i pune la cuptor…

 8. 180grade 60 minute???? Da ce plm are cuptorul tau si al meu nu are???!!!! Zace la cuptor deja de aproape 120 minute si nu e gata!!!! Reteta lu’ peste……..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here