patera inainte si dupa

Danielle Patera a pierdut 68 de kilograme după ce și-a dat seama că greutatea ei o împiedica să trăiască acea viață pe care ea și-o imaginea pentru ea.

În mai 2017, în timpul unei excursii de familie în Kentucky, ea a hotărât să petreacă o zi de drumeție într-o mică formațiune muntoasă din apropiere.

Patera cântărea 154 de kilograme în acel moment.

patera dupa

Cu cât panta muntelui devenea mai abrubtă, cu atât efortul ei creștea și respirația devenea tot mai greoaie. Apoi a apărut un obstacol în față precum un bolovan mai mare.

Sora ei a reușit să treacă foarte ușor și apoi a trecut și mama ei la fel de ușor. Mama ei care avea vârsta de 54 de ani. Danielle Patera a încercat din răsputeri să treacă de acel obstacol dar nu a reușit.

În acel moment și-a dat seama că este o gravă problemă cu ea și s-a gândit că deși mama ei avea vârsta de 54 de ani a trecut cu ușurință de obstacol.

Atunci ea a luat hotărârea decisivă de schimbare în viața ei.

Obosită de a se simți mereu inconfortabil și realizând cât de mult greutatea ei o limita, Patera a decis să se ocupe de sănătatea ei și s-a angajat într-o călătorie de transformare de doi ani.

În cele două săptămâni de după călătorie, Patera a cercetat diverse programe de exerciții și planuri de nutriție și în final, a ajuns la concluzia că o abordare simplă este în interesul ei.

Accentul său a fost acela de a consuma mai puține calorii în timp ce mânca și a face exerciții mai mult.

Însă mai avea un obstacol de depășit: teama ei de a merge în sala de gimnastică.

L-a rugat pe fratele ei să meargă cu ea in sala de fitness și i-a menționat că dorește să piardă 70 kg. Fratele ei i-a răspuns că acest lucru reprezintă o nebunie.

Fratele i s-a alăturat în sala de gimnastică timp de o lună, iar sprijinul suplimentar i-a dat lui Patera motivația de care avea nevoie pentru a continua să-și impună scopul.

„Nu cred că și-a dat seama cât de mult am nevoie de asta”, a spus Danielle Patera despre fratele ei.

Găsirea echilibrului nutrițional adecvat a fost, de asemenea, o provocare la început. În primele câteva săptămâni, Patera nu a mâncat decât salate la prânz și cină.

În termen de o lună, a reușit să-și piardă 13 kg. Patera a continuat să-și facă exercițiile, apoi a experimentat cu alimente diferite și a descoperit cum să prepare variante mai sănătoase ale alimentelor pe care ea le îndrăgea.

„Am învățat cum să fac propriul aluat de pizza cu conținut scăzut de calorii, cu iaurt grecesc fără grăsimi. Stiu despre condimente că acestea sunt mai bune decat sosurile „, a reamintit Patera.

În timp ce făcea progrese consecvente, ea s-a lovit de două faze de stagnare. Hotărâtă să nu renunțe, și-a schimbat rutina de exerciții ori de câte ori se oprea.

patera dupa

De la începutul aventurii ei in transformarea greutății corporale, Patera a pierdut 70 de kilograme, aducând greutatea ei la 84 de kg, dar ea mai avea ceva de lucru. Scopul ei final era de a cântări între 77 și 80 de kg.

Totuși, la 84 de lire kg, Patera este mai fericită decât a fost vreodată și se bucură de viață.

„Pierderea în greutate mi-a permis să fiu eu însumi și să descoper cu adevărat cine sunt, să vorbesc și să mă ridic în picioare”.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here