„Chiar acum tu reprezinți suma totală a energiei investite de tine, de-a lungul vieții tale.” Dandapani

Dandapani, călugărul care are în momentul de față o influență uriașă în Dezvoltarea Personală, a ținut Conferințe și seminarii în peste 80 orașe din întreaga lume, folosindu-se de experiența să acumulată în timpul antrenamentelor intense, desfășurate pe parcusul a 10 ani, unde a deprins arta de a dirija energia.

El a conceput un sistem practic de folosirea a exercițiilor spirituale, cu aplicabilitate în lumea reală. Companii de top din întreagă lume au beneficiat de sistemul de training construit de Dandapani.

Dandapani ne orientează către câteva repere, care pot deschide ușa către o Viață productivă și prosperitate pe termen lung.

DandapaniConștientizarea Ta Este Șeful Minții Tale

„Trebuie să privim mintea, corpul și emoțiile noastre ca pe niște instrumente. Noi le deținem. Nu ele ne dețin.” – Dandapani

Acest mesaj puternic este o cale către schimbare. De la faptul că tu nu ești gândul sau emoția și că tu poți controla și stăpâni gândurile și emoțiile tale. Și mai elocvent reiese acest adevăr în Poezia „Invictus”, unde William Ernest Henry declara îndrăzneț: „Eu sunt stăpânul sorții mele, eu sunt Căpitanul Sufletului meu.”

Dandapani îți oferă acele instrumente care te vor ajuta să-ți stăpânești „propria soartă” și să devii „căpitanul gândurilor și emoțiilor” tale, folosind „nava” Conștientizării.

Activează Abilitățile Tale De Conștientizare

Practică Executarea Unui Singur Lucru Prin Concentrarea Asupra Lui

Dacă îți menții atenția asupra unui singur act, vei putea să conduci concentrarea unde dorești și să nu te lași purtat de gânduri în diferite direcții neproductive.

Pentru a avea succes optim, începe ziua cu primul lucru important de pe lista ta de sarcini. Acest lucru presupune să ai o Lista cu priorități. Finalizează acest demers apoi treci la următorul lucru important din lista ta.

O altă modalitate de a practica conștientizarea este de a rămâne pe deplin „PREZENT” în momentul când porți o discuție cu cei dragi ție, cu prietenii tăi sau cu alte persoane.

Poți folosi o scurtă pauză de meditație, înainte de a începe un proiect sau poți folosi o muzică plăcută, ca și fundal, atunci când lucrezi asupra unui proiect, pentru o și mai mare concentrare.

Finalizează Ce Ai Început

VIZUALIZAND întâi o sarcina până la finalizarea ei, acest lucru va întări puterea VOINȚEI.

Folosind exercițiul vizualizării înaintea începerii unui proiect, acest lucru va avea un efect fantastic asupra abilității tale în a atinge obiectivele dorite.

Dandapani sugerează să folosești chiar experiențele tale zilnice pentru a întări voința. De exemplu: când îți pregătești masa, concentrează-te strict pe acest aspect, nu-l disturba cu alte lucruri. Pregătești concentrat mâncarea, mănânci concentrat la masă, fără să citești sau să utilizezi telefonul.

Procesul vizualizării finalizării sarcinii începute, cu structurarea în etape, îți va elibera energia necesară pentru începerea activității și depășirea oricăror obstacole.

Vei avea, te asigur o mare satisfacție, când vei observa pe lista ta de priorități, că timpul petrecut în atingerea obiectivelor a fost fructuos.

Dandapani calugarul trainer

Finalizează Lucrul Început Dincolo De Așteptările Tale

În procesul construirii voinței și concentrării în executarea unui singur lucru, este necesară includerea și a cuvântului CALITATE. Căci adăugarea calității în executarea lucrului început, te ve propulsa către o viață mai bună.

Trebuie ca de fiecare dată să începi să execuți lucrul început adăugând puțin mai mult decât tu te aștepți că poți să realizezi. Împingerea limitelor de fiecare dată, iți va intari în timp, credința că poți mai mult.

Acest lucru se poate reflecta în toate aspectele vieții tale, referitor la relațiile tale, cariera ta, bunăstarea ta materială, viziunea ta asupra vieții și sănătatea ta fizică și mentală.

Tratează Energia Ta Cu Mare Atenție

În viața de zi cu zi, poate părea dificil să eviți implicarea în drame, conflicte și alte aspecte care solicită pierderea de energie fizică și mentală valoroasă.

Dacă folosești conștientizarea și voința pentru a lua o decizie de a renunța la o situație sau dezacord care te poate pune într-o situație reală și nedorită de „pierdere de energie”, atunci tu ai puterea de a face acest demers.

Deoarece energia noastră mentală și fizică zilnică este finită, învață să folosești această energie în direcția dorită, pentru construirea și punerea accentului asupra planurilor tale, visurilor tale, de a trăi o viață prosperă și având o sănătate deplină.

Nu te concentra asupra oamenilor și proiectelor care continuă să îți stoarcă energia prețioasă.

EVITAREA „consumatorilor de energie”, îți va permite să-ți folosești vitalitatea mai mult, investind cu adevărat în construirea visurilor tale și a tipurilor de relații care te vor ajuta în atingerea obiectivelor creative.

Învață să INVESTEȘTI corect energia Vieții tale în direcția progresului tău și al celor de lângă tine.

 

222 HORUS

Citește și alte articole interesante AICI:

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here