Dacă tu vrei să fii parte a soluției în această lume, dacă vrei să servești Binele comun și să emiți Lumină și Iubire, este important să te lămurești care este nivelul la care te afli din punct de vedere al evoluției personale și cum te poți menține la acel nivel, în condiții de stres/ haos.

Și asta nu înseamnă neapărat să meditezi 5 ore zilnic, să devii vegetarian sau să respecți vreuna dintre “regulile” de acest tip pe care le promovează diverse persoane, când este vorba despre spiritualitate.

Aceste lucruri nu funcționează pentru toți oamenii, nu li se potrivesc tuturor. Eu mă refer la a conștientiza, de exemplu, că nu faci față foarte bine în situații conflictuale, că dacă ți se apasă butoanele, de multe ori nu reușești să rămâi într-o stare echilibrată – și în acest caz, atunci când vezi că este pe cale să se declanșeze o ceartă, te retragi, pleci din acel loc.

Fiindcă nu poți radia Lumină și Iubire în jurul tău, nu poți servi Binele comun, atât timp cât ești complet dezechilibrat, cât ești într-o stare de furie, ești plin de resentimente, îi judeci pe alții, etc.

Ceea ce este în interiorul tău în astfel de momente face dificil să reușești să fii o Lumină pentru ceilalți când este “o nebunie” în jurul tău. Iar “nebunia” pe care o vedem în lume acum este o Masivă Curățare Energetică.

Și în această “nebunie”, este nevoie de fiecare dintre noi, cei care putem radia Lumină. Însă pentru asta este necesar să fim capabili să ne menținem la un nivel înalt de vibrație, să ne menținem starea de echilibru, să nu ne lăsăm atrași în “nebunia” exterioară.”