222

Succesul este urmărit de mulți în fiecare zi, totuși doar cei mai hotărâți și dedicați ajung să înțeleagă căile ce trebuiesc parcurse pentru a intra pe făgașul corect.

Indiferent dacă succesul înseamnă să-ți începi propria afacere sau să atingi doar un obiectiv de fitness, orice fel de succes solicită angajament și atenție, motiv pentru care pentru mulți poate fi greu de atins.

Fii pregătit! Prin eliminarea următoarelor fraze din viața și mintea ta, vei fi astfel cu un pas mai aproape de ceea ce îți dorești:

1. Este prea târziu/sau prea devreme

Când să începeți cu o astfel de întrebare, adesea pusă, răspunsul este ușor și întotdeauna același – ACUM trebuie să începeți…și nu mai târziu!

Spunându-vă că nu este niciodată prea târziu sau prea devreme pentru a începe, vă ajutați să eliminați obiceiul de a folosi scuze pentru a începe ACUM.

După cum spunea Scott Fitzgerald: „Nu este niciodată prea târziu, sau în cazul meu prea devreme, ca să devii oricine vrei să devii.”

2. Nu merită să încerc

Pentru a reuși orice, în primul rând, trebuie să înțelegeți că obiectivele pe termen lung nu sunt atinse în perioade scurte de timp. Acesta este un fapt înțeles de toți oamenii de succes care cunosc importanța consecvenței. Cu mentalitatea „Nu va merita.”, nu veți putea spune niciodată „A meritat!”.

3. Nu am nevoie de nimeni altcineva!

Cu toții am întâlnit acel moment unic când am simțit că putem face orice și totul de unul singur.

Este bine să îți dorești să îți poți atinge obiectivele de unul singur, dar trebuie să fii deschis pentru ajutor și împuternicire și de la ceilalți(cei care având reală valoare, vor să te ajute), deoarece obiectivele mari sunt grele iar o mână de ajutor din când în când, doar îți va grăbi progresul.

4. Eu nu știu cum…?

Să fii gata să reușești înseamnă să fii gata să înveți, să primești informații noi și să fii la fel de deschis. Aceasta înseamnă să scapi de îndoieli și să crezi că ești capabil să înveți ceva nou și să fii capabil să excelezi! Nu uita: dacă nu vei încerca niciodată, cu siguranță nu vei ști niciodată.

5. Eu nu sunt destul de bun încă

Nu există niciun fel de a nu fi suficient de bun, deoarece toate obiectivele sunt un proces. Foarte important și trebuie să ții cont de timpul și răbdarea ta. Răbdarea de a aștepta progresul, lucrând asupra ta în fiecare zi și având credința că vei continua în ciuda tuturor dificultăților.

Tu ești întotdeauna suficient de bun! Dacă nu crezi în tine, nimeni altcineva nu o va face.

6. Și dacă eșuez…?

Când te-ai concentrat asupra răului când oare ai avut rezultate pozitive?

Pentru a avea mentalitatea necesară și astfel să nu-ți pierzi motivația, trebuie să-ți alimentezi mintea cu gânduri pozitive, imaginându-ți ce poți atinge dacă nu renunți. Dacă poți concepe un plan și crezi cu tărie în acel plan, tu poți atinge succesul.

7. Și dacă nu este ceea ce mi-am dorit?

Succesul dvs. poate fi mai mic decât v-ați dorit, numai dacă lucrați mai puțin decât ar fi trebuit.

Nimic mare nu vine din schimbări mici, ușoare, muncă de intensitate redusă și fără transpirație. Obțineți ceea ce plătiți: bani sau forță de muncă!

8. Sunt prea ocupat acum…o să încep altădată!

Nu ești niciodată prea ocupat să începi să te perfecționezi, pentru că a-ți pierde timpul în ceva care nu te ajută să te dezvolți, acest lucru reprezintă o pierdere de timp prețios.

Mulți spun că timpul înseamnă bani! Cum ai de gând să obții ceea ce ai plătit dacă nu ai timp să-ți urmărești visele?

9. Îmi propun perfecțiunea

Nimic nu este perfect și nici magia nu va putea rezolva acest aspect. Singurul lucru pe care îl puteți remedia este frica dvs. de a eșua și gândul că nimic mai puțin decât perfect nu este suficient de bun.

Învață din eșec. Eșuează fără frică și vei ajunge tot mai aproape de visul tău de fiecare dată când ești suficient de curajos pentru a merge pur și simplu către obiectivul tău.

10. Întotdeauna va fi cineva mai bun decât mine

Un lucru crucial asupra căruia ar trebui să te concentrezi pentru a avea succes este, într-adevăr, pe tine însuți! Asupra propriului tău succes și progres și cât de mult poți obține cu timpul dedicat dezvoltării tale. Îndreptându-vă viziunea către ceilalți și realizările lor poate fi extrem de neproductiv.

Până la urmă, nu uitați că faceți acest lucru singur, singur. Chiar dacă simți că totul este împotriva progresului tău, nu te limita niciodată și crezi întotdeauna în PUTEREA pe care o deții în interiorul tău. Credeți în ceea ce doriți atât de mult!

Citește și alt articol interesant AICI: Eliberează Adevăratul Potențial Prin Puterea Minții

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here