Ai încredere că în orice moment lucrurile se pot schimba în bine pentru tine. Niciodată să nu gândești că viața ta s-a terminat.

Să nu permiți niciodată ca sentimentele tale temporare să decidă rezultatul final al vieții tale.

Să nu iei niciodată decizii definitive pe baza sentimentelor temporare pentru că în orice moment lucrurile se pot schimba drastic și poți să atragi o schimbare bruscă pozitivă în viața ta.

Crezi permanent că ceva bun este pe cale să se întâmple. Trebuie să ai încredere în tine chiar și atunci când întreaga lume este împotriva ta. Trebuie să crezi că atragi energie pozitivă în viața ta deoarece universul dezvăluie secretele sale celor care îndrăznesc să-și urmeze inima.

Trebuie să înveți acest mare secret: ca să primești schimbări pozitive
în viața ta trebuie să înveți să DĂRUIEȘTI mai întâi.

Eu de exemplu împărtășesc mereu din cunoașterea mea prin aceste videoclipuri și pentru că dăruiesc din ceea ce am și sunt…eu primesc în schimb și mai multă APRECIERE.

Aud și observ mereu foarte mulți oameni care spun că „vreau asta, vreau aia”….dar ei nu înțeleg că pentru a primi este necesar mai întâi să dăruiești. Se numește Legea schimbului.

Ca să apară schimbări POZITIVE în viața ta va trebui să începi să intrii în Legea schimbului. Va trebui să începi să oferi valoare oamenilor.

Povestea ta se poate schimba oricând în bine.

În această societate falsă în care trăim, în acest Matrix…ei ți-au dat o poveste care poate nu este a ta…pentru că nu te reprezintă.

Trebuie să rupi acel scenariu, trebuie să întrerupi povestea falsă atribuită ție de această societate falsă. Trebuie să înveți cum să devii autorul propriei povești. Trebuie să începi să atragi binecuvântări în viața ta.

Trebuie să începi să rescrii povestea și să începi să joci într-un rol mai bun
în această viață. Trebuie să înveți cum să stai în adevărul tău dacă vrei să atragi o schimbare pozitivă în viața ta.

Nu te îngrijora dacă oamenii se opun la ce ce ești tu cu adevărat. În fiecare zi te poți reinventa căci nimic nu este definitiv. Nu trebuie să te judeci pentru ceea ce ai făcut deoarece acum ai ocazia să te recreezi tu insuți.

Dacă vrei o schimbare pozitivă în viața ta nu mai asculta propaganda din mass-media și învață să gândești singur.

Dacă vrei o schimbare pozitivă în viața ta învață să-ți schimbi dieta și să mănânci mult mai sănătos.

Dacă vrei o schimbare pozitivă în viața ta învață să petreci mai puțin timp în fața televizorului și să petreci mai mult timp în Natură.

Dacă vrei o schimbare pozitivă în viața ta învață să te ferești de așa-ziși prieteni care te vorbesc pe la spate.

Trebuie să schimbi modul în care reacționezi la anumite situații. Așa că în loc să reacționezi supărându-te pe oricine te enervează, tu învață să te auto-controlezi…căci cine te va enerva te va și controla.

Lasă-mă să-ți spun acest acest mare ADEVĂR: povestea ta nu s-a terminat! Povestea ta nici măcar nu a început! Trebuie să începi să iei măsuri pentru a ajunge în locul în care vrei să fii, căci dacă NU o faci tu…nimeni altcineva nu o va face în locul tău.

Dacă dorești să urmărești și alte video-uri interesante te invit să te abonezi la canalul meu Youtube, să apeși pe butonul Like și să lași un comentariu sub acest video.

Mulțumesc pentru vizionare și rămâi binecuvântat.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here