Dacă ești persoană care empatizează ușor, ești o persoană extrem de sensibilă căci tu ridici energia altor persoane. O persoană foarte sensibilă dacă intră într-o cameră plină de oameni poate simți și citi trăirile acestora.

Ni se spune de către societate că este un lucru rău dacă ești sensibil și nimic nu ar putea fi mai departe de adevăr pentru că a empatiza ușor cu alte persoane este de fapt un dar.

Subiectul acestui videoclip este despre oamenii foarte sensibili și care empatizează ușor cu alte persoane. Avem multe de discutat despre acest subiect, dar mai întâi trebuie să ne ridicăm frecvența, trebuie să creștem vibrația.

Vă transmit iubirea mea tuturor și ascultați foarte atent acest mesaj adresat persoanelor empatice și foarte sensibile.

Oamenii absorb și cedează energie în mod diferit și multe persoane care empatizează ușor simt uneori că există ceva în neregulă cu ei, mulți oameni foarte sensibili uneor se trezesc simțind că toate lucrurile au devenit complicate și vreau să vă reamintesc că a fi extrem de sensibil este o super-putere, este un dar al vieții.

Sensibilitatea unei persoane se află în esența sa, în unicitatea sa, în frumusețea sa, în felul său de fi, în personalitatea sa, este acea latură care o face specială, este ceea ce o face să iasă în evidență într-un mod pozitiv într-o lume to mai plictisitoare.

Mă adresez acum persoanelor sensibile și care empatizează ușor: alege să-ți amintești în fiecare zi că această sensibilitate este de fapt cea mai mare super-putere, este cel mai frumos dar al Vieții.

Abilitatea persoanelor care empatizează ușor și care simt prin ce trec alții este ceea ce îi face să fie conectați la tot ce îi înconjoară iar acesta nu este un blestem, este de fapt un cadou.

Pentru oamenii care empatizează ușor și sunt extrem de sensibili atunci când merg printr-o mulțime, de foarte multe ori, acest aspect poate fi copleșitor, așa că o să-ți spun cum să depășești acest lucru. Avem multe de discutat despre acest subiect.

Un mesaj pentru persoanele care empatizează ușor și sunt foarte sensibile: îți amintesc că a fi sensibil nu este un semn al slăbiciunii, este un semn al adevăratei puteri pentru că este nevoie de multă forță pentru a fi deschis sufletește.

Extrem de mulți oameni în această societate aleg să nu empatizeaze cu ceilați, nu vor să se pună în pielea altora, nu vor să fie mereu plini de compasiune, nu vor să simtă prin ce trec alți oameni, aleg să fie închiși sufletește.

Așa că nu le permiteți oamenilor să te facă să te simțiți rău datorită faptului că ai o inimă mare.

Nu permite societății să te facă să simți inadecvat pentru că ești sensibil și empatizezi ușor. Dacă empatizezi ușor tu nu ești un slab, tu ești mai puternic decât majoritatea oamenilor.

Un mesaj din partea mea pentru persoanele sensibile și care empatizează foarte ușor: dacă te-ai născut așa nu este nimic în neregulă cu tine.

La Universitatea Stony Brook din New York în 2012

La Universitatea Stony Brook din New York în 2012 cercetători și neurologi au efectuat multe experimente și au descoperit când au comparat persoanele sensibile cu persoanele nesensibile după scanarea imagistică a creierului prin rezonanță magnetică că activitatea neuronală a persoanelor care empatizează mai ușor este mult mai complexă.

Fiecărui grup i s-a prezentat expresii faciale pozitive și negative și cercetătorii au descoperit că grupul sensibil avea mai multă activitate cerebrală, cu altele cuvinte au aflat că oamenii sensibili aveau o legătură empatică cu ceea ce vedeau prin prezentarea imaginilor pozitive și negative.

Sunt teorii care indică faptul că o persoană din cinci este o persoană extrem de sensibilă.

A fi o persoană care empatizează ușor este un cadou de la Viață. Cel care are această capacitate de a simți își fac prieteni frumoși, prieteni excepționali pentru că ei, persoanele sensibile sunt amabile, sunt generoase, le pasă întotdeauna de ceilalți, gândindu-se permanent la alte persoane.

Oameni foarte sensibili sunt mult mai mult creativi. Oamenii sensibili sunt mult mai responsabili pentru că sunt mult mai conștienți. Oamenii sensibili au o inteligență emoțională mult mai mare.

Oamenii sensibili și care empatizează ușor trebuie să învățe cum să folosească acest dar pentru că dacă tu nu știi cum să folosești acest dar, atunci ar putea părea un blestem pentru mulți.

Persoanele sensibile trebuie să fie selective cu cine împărtășesc energia, pentru că mulți oameni vin în jurul tău și se hrănesc din energia ta. Mulți oameni vin în jurul tău pentru a te folosi și profita de bunătatea.

Mulți oameni caută pe cei care empatizează ușor deoarece știu că le vor asculta toate problemele.

Dar vă spun că dacă sunteți o persoană care empatizează ușor nu ați venit aici pentru a salva pe toți. Pentru a te reîncărca și a completa energia ta, periodic trebuie să ieși în natură.

Nu este nimic în neregulă să fii periodic singur. Asta nu înseamnă că ești o persoană egoistă dacă vrei cinci minute să fii singur cu tine în fiecare zi. Dacă ești o persoană care empatizează ușor trebuie să începi să cultivi iubire de sine.

Trebuie să-ți reamintești că și tu ai nevoi și sunt momente când trebuie să te pui pe primul loc. Dacă te gândești mereu la alți oameni, de fapt ajungi să te neglijezi. Deci trebuie să exersați mai multă îngrijire de sine.

Când vine vorba de alimentație, mulți oameni foarte sensibili aleg să consume mai multe plante, legume, fructe deoarece ei pot literalmente simții energia din alimente.

Dacă un animal a fost măcelărit și au o bucată de carne pe farfurie ei vor evita să mănânce deoarece le pasă de animale, le pasă de toate formele de viață și acest lucru este lăudabil și nu este de condamnat.

Mulți oameni vor veni la tine și îți vor cere favoruri și confirmări la problemele lor pentru că ei știu că tu nu vei spune niciodată nu, dar uneori trebuie să mai spui și nu.

Trebuie să aflați că nu este un instrument foarte puternic pentru a vă proteja energia și a nu mai absorbi energia negativă a altor oameni .
Învățați cum să spuneți nu, căci uneori trebuie să vă protejați energia proprie.

Învățați să vă cinstiți sentimentele proprii, învățați cum să vă configurați limitele energetice sănătoase.Energia ta este sacră, ai un dar prin faptul că ești o persoană care empatizează ușor.

Cultivați darul acesta și nu permiteți vampirilor enrgetici să intre în spațiul vostru. Tu care ești ridiculizat că ești prea sensibil află că tu ești puternic peste măsură iar sensibilitatea ta nu este o slăbiciune.

Sensibilitatea ta este cel mai mare dar pentru omenire

Avem nevoie de tine, pentru că ne arăți această compasiune și ai o conexiune la tot ce te înconjoară și îți transmit iubirea mea chiar acum.

Dacă dorești să urmărești și alte video-uri interesante te invit să te abonezi la canalul meu Youtube, să apeși pe butonul Like și să lași un comentariu sub acest video.

Mulțumesc pentru vizionare și rămâi binecuvântat!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here