Nu uitați să vă abonați în cazul în care vă place ceea ce facem!

Instagram:

Website:

Dacă dorești să ne ajuți:

Sursă:

Facebook Comments

30 COMENTARII

  • @Lumea lui Spino Tasucus da, am uitat să-ți zic, ăla chiar ți-a vorbit urât. Eu nu sunt de acord cu vorbitul urât persoanelor necunoscute fără un motiv întemeiat. Aici îți dau dreptate, puișor.

  • @停止五克停止五克 mulțumesc:) da io nu înțeleg tu ai înțeles că sunt copil dar alți nu nu e clar că dacă am poza de profil aşa şi numele Spino sunt copil

  • @停止五克停止五克 crezi ca numai temperaturi de -80 sau -90°C ? Bineinteles ca Pamantul isi va mai păstra din căldura primită de la Soare datorita atmosferei dar pana va ajunge la alta stea de la care sa primească căldură va trece mult timp iar temperatura la suprafața acestuia va scădea sub -150°C aproape de zero absolut (-273,15°C ) iar pentru noi ca specie ar fi o luptă contraconometru de a părăsi Pamantul si de a ne muta pe alta planeta.Totusi si în cazul de fata ar mai putea exista materie vie pe Pământ, pe fundul oceanelor acestea primind căldură de la mantaua Pământului.

 1. L-am pierdut pe Spino 😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

 2. Super! Am ascultat o dată simplu, apoi l-am pus la cea mai mică viteză. Așa te face să vrei să adormi. Încercați și voi!

 3. Salut, fac live în fiecare seara la ora 10, și recent am primit o provocare:100 de ore live, oare reușesc? Va aștept, cine vine are moderator și promovare

 4. Asta chiar mi se pare imposibil, e prea mult, cum s-ar putea construii o asemenea structură, și e prea periculoasă totuși, va rămâne doar ceva fictiv…

  • -Acest tip de structura chiar sfidează legiile naturi.Poate daca vom dezvolta o alta tehnologie dar pentru asa ceva va trece ceva timp.

 5. -Am văzut un videoclip asemănător în limba engleză,bine dar asta nu inseamna ca te-ai inspirat din acel videoclip.

 6. Noi nu suntem in stare sa stam in casa pe timp de pandemie sa scurtam criza mondiala
  Dar in minte sa colonizam ceva in afara stratosferei
  Hai ma
  Omenirea e o gluma de musuroi de furnici
  Macar alea sunt unite in orice

 7. -Aceasta structura ar putea fi numită GIGASTRUCTURA,fiindca notiunea de megastructura este dat construcțiilor cum ar fi poduri imense de peste ocean,lift spațial, inel artificial în jurul Pamantului etc. În cea ce privește acest disc Alderson,daca acesta este de 3000 de ori mai masiv decât Soarele, gravitația discului ar forta Soarele sa fuzioneze mai rapid hidrogenul si heliul astfel Soarele ar avea un ciclu de viata mai mic.
  Faptul că acest disc este imens am putea putea crea în interiorul acestuia una sau mai multe centuri de metal lichid, acesta fiind pus în mișcare de către rotația discului astfel creând camp magnetic.
  -ZONA LOCUIBILA a acestui disc va avea doar un singur anotimp cu temperaturi între 10-20 sau 30°C temperaturi asemănătoare primăverii sau verii iar faptul că aceasta zona este foarte mare ca suprafață am putea dezvolta si agricultura pe aceasta în afara de multitudinea de orașe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here