Pagina de Facebook a televiziunii 6TV:
——————————————————————————–
Dacă vă plac emisiunile noastre, vă rugăm să dați și voi share pe Facebook. Așa ne puteți ajuta să avem mereu invitați cu renume și să abordăm cât mai multe subiecte.
——————————————————————————–
De asemenea, menționăm că este complet gratuit să vă abonați la canalul nostru. În felul acesta puteți afla mai repede când se postează emisiunile voastre preferate.
——————————————————————————–
Vă amintim că emisiunile pot fi urmărite și după ce se termină live-ul / premiera. Le găsiți pe toate pe canalul nostru.

Facebook Comments

20 COMENTARII

  1. TUNELUL …Intri intr-o multime ,in acest tunel care la capat are o lumina alba ,orbitoare si cand ajungi acolo te cuprinde o stare de bine ,relaxanta ca ..nu vrei sa mai te intorci .In coma vezi (nu cu ochii) auzi si mintea iti merge superr ..eu imi spuneam ca vreau sa privesc de sus dar nu m-am inaltat …dar fiecare are experienta lui

  2. PETRONELA are dreptate ! Intr-o experienta cu …tunelul ,am intrat si iesti de 3 ori , mereu ma scufundam in lumina dar a treia oara m-am scufundat in intuneric si eu mi-am spus ..INSEAMNA CA MOR !! dar o voce spune ..SI INTUNERICUL ESTE LUMINA ! si ESTE ADEVARAT ! TRAIESC !

  3. Ca să ne dăm seama de adevărata învățătură spirituală care vine de la Zamolxe. Rugăciunea tatăl nostru ( Har Tios) spune Dumnezeu Tatăl și DemnezeiAna Mama, parte masculină și parte feminină.

  4. Exceptional dna Florentina, va multumesc, cred ca pe langa trecerea soarelui in epoca Varsatorului experientele cu HAARP atacurile energetice ale soarelui tehnic facut de chinezi si activitatea CERN care folosesc antimateria si energia negativa impotriva umanitatii o percepem ca durere in urechi , oase, stare de rau ca la gripa…binele o sa invinga !

  5. Va multunesc, cu recunostinta, pentru emisiunea EXCELENTA…, pentru profunzimea si claritatea informatiilor aduse..!!!🙏💜🧚🙏💜🧚

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here