Doza De Istorie:

Doza De Cultura:

My instagram:
Instagram Doza:

Sursa:

Daca vrei sa ma ajuti:
Support me on Patreon:
Paypal:
TipeeeStream:

Facebook:
Muzica: bensound.com

Facebook Comments

35 COMENTARII

 1. Daca vor mai exista oameni in vreo 50 de ani, daca da, in vreo 100 e putin probabil…in 1000 de ani nicidecum. Nu doar ca nu vor mai exista oameni, dar nici macar un fir de iarba nu va mai creste pe pamant. Va fi Terra la fel de infecta si de lipsita de viata ca Venus si Marte. Catre cupluri: nu mai faceti copii ca ii nenorociti daca ii lasati pe lumea asta.

  • @danutzy1993 deoarece din pacate aceste cai de care zici tu care fac parte tot din energia verde nu genereaza inca un profit la fel de mare precum profitul pe care-l iau (atat tarile cat si companiile) de la gaze petrol sau alte minereuri (de ex. noi stam pe aproximativ 30 de miliarde la Rosia Montana un calcul mai vechi se pare ca valoare e mai mare undeva pe la 100,gazele din rusia care valoreaza cateva 100 de miliarde, nu mai vorbim de valoare firmelor petroliere vezi Aramco 2222 de miliarde de dolari cea mai mare firma din lume sau China care a devenit a 2 cea mai mare tara din lume datorita a 3 lucruri agricultura, manufactura si datorita exploatari de carbune, au cea mai mare resursa de carbune,iar acum merg oamenii cu masti pe fata) firmele si tarile au in paralel si energia verde dar cum nu genereaza inca un profit mare inca se orienteaza spre minereuri naturale,dar cum am zis aceste resurse sunt pe terminate iar tarile si companiile doresc o alternativa (energia verde) din acest motiv acestea investesc in ele, nu te gandi ca doresc sa ajute pamantul sau se gandesc la clima, peste 1000 de ani probabil sfera dyson poate va fi posibila, fusiunea nucleara cum am zis in comentariu de mai sus deja se lucreaza la asta, in acelasi timp peste 100 de ani cand vom fi in proces de colonizare a unei alte planete sau a Lunii, vom avea parte de alte resurse naturale (minereuri de pe luna helium3, asteroizi etc)

  • @Denis 333 tot naiv :)), o sa intram in curand intr-o noua era si vom incepe un nou drum de care nu stim nimic era spatiala,spatiul e imens cunoastem doar 1% din univers, nu stim ce fenomene ne vor astempta acolo,nu stim sigur daca exista alte forme de viata inteligente si care sunt mai evoluate ca noi , de ex. pot distorsiona timpul si spatiu prin tehnologia lor iar OAMENII E PROSTI ca-sa n-o mai dau pe ocolite (vezi extraterestri antici,vezi pamantul e plat, vezi organiztii secrete care promoveaza ocultu si pe satana, etc. Religia e explicatia inexplicabilului, oamenii au creat religia pentru a-si explica anumita lucruri pe care nu si le explicau atunci, acum intelegem fenomenele stiintifice de pe pamant dar ce facem cu spatiu si cu OAMENII (nu toti)

  • @Denis 333 eu ma consider un deist(este o orientare filozofică-religioasă din secolele XVII-XVIII, care recunoștea existența lui Dumnezeu numai ca o cauză primară, impersonală a lumii, negând ideea întruchipării lui Dumnezeu într-o persoană și teza intervenției acestuia în viața naturii și a societății) incerc sa inteleg si sa studiez atat religia, cat si stiinta si filozofia, comportamentul oamenilor, mentalitatile si culturile trecute,prezente dar si istoria lumii si a religiei si sa conturez prin datele pe care le obtin o idee despre cum poate omul sa evolueze in mare parte din pct. de vedere al mentalitati, culturi, al medicinei si tehnologiei. Si dupa cum ti-am zis mai sus oamenii vor continua sa creada in ceva si-n viitor, eu am comentat fix pe subiectul tau (toti oameni isi doresc pacea in lumea, sa nu mai existe foamete, sa nu mai existe inegalitati intre bogati si saraci, sa nu mai existe religii, sa existe o singura natie etc. dar acestea sunt vise, naivitati, si mie imi place sa ascult john lennon „imagine”dar eu sunt realist)+faptul ca sa vorbim pe subiectul acestui clip putem evolua tehnologic cat vrem de mult dar evolutia tehnologica nu e tot una cu cea culturala sau a mentalitatii mai mult decat atat oamenii de stiinta spun ca noi suntem la nivelul 0.7 pe scara kardashiev si ca omenirea va ajunge la tipul 1 in 100 de ani, si ca in cel mai optimist caz vom ajunge la tipul 3 peste 1000 de ani deci suntem primitivi din acest pct de vedere, si chiar si atunci peste 1000 de ani lumea va crede intr-o religie, nu mai vorbim de celelate 2 tipuri (tipul 4 si 5) care sunt doar teorii speculative si sunt nerecunoscute de catre oamenii de stiinta si care au fost preluate din religii si interpretate din pct de vedere stiintific (divinitate umana,descoperirea sinelui,iluminare mentala, inaltare spirituala, viata vesnica=puteri supraomenesti telechinezie, controlul minti,nemurire etc. vezi filmul lucy chiar daca acolo se vorbeste de o teorie distrusa de specialisti si care nu mai e de actualitate legata de faptul ca omul isi foloseste doar 10% din creier , dar in mare parte se vorbeste de tipul 5) in acelasi timp nu neg ca omul poate evolua=adapta la noi medii de viata(homo habilis, homo eructus,homo sappiens) de exemplu daca ar existe numai apa pe terra fara sa existe o bucata de pamant ne-am adapta si poate vom avea branhi sau un exemplu real e faptul ca atunci cand oamenii vor coloniza marte la 3 sau a 4 generatie oamenii vor prezenta mutatii, schimbarii pentru a se putea adapta sau un exemplu din trecut, oamenii de pe continentul african datorita faptului ca soare „stralucea”(emana raditii mult mai puternice acolo) pigmentul (culoarea) pielii sa schimbat.Genetica sau modificarea genetica e singura cale prin care putem ajunge la tipul 5.

 2. Vreau să te susțin în a înțelege misterul Adevărului ne dorit de mulți pământeni. Dacă ești de acord, contactează-mă, 😊

 3. Mia plăcut foarte mult clipul zilele astea numai la viitor mă gândesc și acuma miai arătat toate modurile prin care ființa umană ar putea fi îmbunătățită nare cum să nu fie interesant tot ce faci acuma am pentru ce să mă bucur de viitor

 4. Nu avem asa de mult timp…..in maxim 20 de ani o sa fim in pragul disparitiei noi ca specie… cele 5 mii de gigatone de gaz o sa ne ajute in viitor….

 5. Numai copii plini de pareri pe-aici prin comentarii. 😄 Respect celor inspirati, increzatori si care cauta raspunsuri! Celorlalti, luati-va ignoranta si nihilismul si bagati-vi-le in…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here