Diagonalele prelungite ale Piramidei lui Keops traverseaza centrul fiecarui continent.
Nici o alta cladire moderna nu are aceasta precizie. Inca o data vreau sa precizez ca Marea piramida nu este despre cat de mare si impozanta este, ci despre cat de precis a fost lucrat la ea.

Ne ar ajuta mult orice fel de sustinere. Multumim anticipat!

Patreon-
Paypal-
Mail- fabricadestele@gmail.com
Instagram-

Facebook Comments

25 COMENTARII

  • @Stellarium nu ai de ce sa îmi mulțumești eu ar trebui sa îți mulțumesc că faci clipuri geniale de la care chiar învat ceva. Calitatea e superioara pt cineva care e la început ceea ce nu prea vezi la alții. Apreciez munca ta și sper sa continui asa. Cheers!

  • @Stellarium Cartea, SECRETELE CONSTRUIRII MARII PIRAMIDE DIN EGIPT , aparută la editura PAIDEIA din Bucuresti, ROMANIA
   O carte pe care arheologii Egipteni nu își vor putea permite să o ignore mult timp.Sunt descrise cele mai convingătoare metode de construcție a Marii Piramide a uneltelor folosite și explicații realiste a 87 de enigme omise până acum . Cartea și tabelul centralizator pot fi studiate gratis pe website-ul http://www.thegreatpyramidofegypt.com .Este o carte care , negreșit, impresionează mințile curioase, scotocitoare, sensibile la excepțional.

 1. Eu m-am abonat. Ca sa te ajut. Ești pasionat de piramide. Felicitări. Egiptenii au fost o civilizatie superba. Da au venit romanii peste ei apoi crestinismul apoi islamul și s-au topit in nisipuri. Păcat.

 2. Astronomia este veche de 5000 de ani . Sa nui uitam pe Maiasi care erau mari astrologi si au putut face si calendarul pe 5000 de ani . Tot respectul pentru munca depusa man.

 3. Sa nu uitam ca Nilul traversa toata zona Sahariana pina in Oceanul Atlantic. Nilul a fost deviat si curge acum pe alt făgaş. Acum aprox 13000 ani.

 4. Marea piramida are o înălțime de aproximativ 145 metri.
  Cifra spusă de tine e in măsurătoarea american feet !
  Și nici pe ăia 145 nu-i mai are din cauza eroziunii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here