Aceste cordoane energetice se creează prin atașament excesiv față de o persoană, prin jurăminte, promisiuni, prin sentimente intense față de o persoană, blesteme, locuri … (părinți, copii, iubiți…bunici…orice tip de relație, etc ).

Cu cât atașamentul este mai mare, cu atât cordonul energetic este mai puternic între doua persoane. Aceste cordoane energetice sunt încărcate cu energia sufletului prin aspecte emoționale foarte profunde care duc la suferință și chiar la boli fizice.

Acestea se simt ca o tensiune, sufletul simte legătura “ parcă ceva te ține legat” și te apasă din ce în ce mai tare pe suflet fără să conștientizezi că de fapt aceste cordoane energetice te țin blocat și legat de o persoana anume.

Corpul fizic simte aceste corzi energetice prin durere . Durerea poate fi simțită în orice parte a corpului (apăsare în piept, oftat, dureri de spate , oboseală , insomnie, dureri de picioare , dureri de cap.. etc).

Omul simte aceste legături profunde, pentru că sunt legate de sufletul lui , nu de minte. Aceste cordoane energetice toxice îți consumă energia , ele sunt bazate pe sentimente profunde de vinovăție, furie, neiertare, gelozie , mânie , etc.

Exista cordoane energetice de zeci de ani care te țin blocat de o persoană prin procesul karmic, conștient sau inconștient de aceea persoana, se pot manifesta sub formă de șantaj emoțional și manipulare emoțională, iar acea persoană de care ești legat are o putere fantastică de a te șantaja emoțional în orice circumstanță.

Șantajul emoțional crează sentimente de vinovație, neputință, stimă de sine scăzută, incapacitatea de a lua decizii , viața nu mai are sens , depresie , stres cronic, tristete , nostalgie .. etc.

Când dorești să îți schimbi viața și te simți legat, este un semn clar că ești manipulat prin aceste corzi energetice, te simți blocat, inactiv, neputincios în a-ti schimba viața.

Tăierea corzilor este absolut necesară atunci când:

☑️ Suntem într-un proces de despărțire sau divorț

☑️ La moartea unei ființe dragi

☑️ In cazul unei mutări , schimb de muncă

☑️ In cazul unei relații abuzive sau de co-dependență

☑️ In relațiile cu familia, părinți, copii

☑️ În relațiile interpersonale, în relațiile profesionale, colaborări, parteneriate.

Odată cu tăierea acestor corzi energetice, se activează procesul de vindecare prin recuperarea energiei sufletului, astfel treptat dispar durerile fizice, dispare dezechilibrul emoțional, psihic și energetic.

Persoana de care te desprinzi energetic nu mai are puterea asupra ta, iar șantajul emoțional, nu mai are putere asupra ta sub nici o forma. In urma tăierii cordoanelor energetice , devii stăpân pe sine și pe viața ta.

Simți cum îți dispare o piatră de pe inimă. Simți cum viața capătă un sens. Apare o imensă bucurie de a trăi, entuziasmul vieții , creativitate, recunoștința, încredere în forțele proprii, curaj, acțiune, vointă, abundență.. etc.. Sursa: Arthur Otoiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here