Știu că o mulțime de oameni trec prin situații grele chiar acum. Sunt într-adevăr vremuri grele, vremuri îngrijorătoare. Sunt aici pentru a-ți reaminti un lucru: nu cunosc încă nici o persoană puternică, care să fi avut un trecut ușor.

În fiecare zi cu toții avem parte de urcușuri și coborâșuri, dar vezi că urcușurile nu ar însemna nimic dacă nu ar exista și coborâșurile. Vreau să vă reamintesc că deveniți mult mai puternici în acest proces emoțional și fizic.

Dacă treci printr-o situație grea chiar acum poate că nu ți-ai descoperit încă scopul. Sunt aici pentru a-ți reaminti că există încă speranță dar ascultă acest lucru pentru că ceea ce vei auzi îți va schimbaperspectiva complet.

Cum să faci ca o situație dificilă să fie în favoarea ta?

Și pe mine uneori viața mă doboară, dar ridic privirea către cer și îmi spun: trebuie să-mi cresc frecvența, trebuie să-mi cresc vibrația.

Cu siguranță nu cunosc o persoană persoană puternică care să fi avut un trecut ușor. Diamantul este creat dintr-un cărbune aflat sub
presiune imensă și temperatură ridicată.

Lasă-mă să-ți spun asta: nu permite ca situația prezentă să definească cine ești tu cu adevărat. Dacă aplici acest lucru ești deja la jumătatea drumului.

Pentru a face ca situațiile dure și grele să se alinieze în favoarea ta trebuie să devii cât mai conștient.

Nu permite niciodată unei confuzii temporaresă devină concluzia ta permanentă. Când treci prin situații dificile cu siguranță că nu este niciodată ușor, deoarece acestea sunt teste.

Cu toții trebuie să trecem prin teste ale vieții.

O mulțime de oameni sunt prinși din păcate cu garda jos.

Iar dacă devii furios când treci prin situațiile grele atunci asta nu va schimba situația cu nimic. Ce trebuie să faci este să înveți cum să-ți calmezi mintea.

Amintește-ți că viața nu este ceva care ți se întâmplă, ci viața îți răspunde la ceea ce simți și gândești. Trebuie să devii un alchimist când te confrunți cu situații grele.

Învață cum să fii alchimist când treci prin iad. Când treci prin noaptea întunecată a sufletului trebuie să îți dai seama că aceasta poate fi o binecuvântare deghizată pentru că în cele mai întunecate momente ale noastre noi avem șansa să devenim varianta noastră cea mai bună.

Trebuie să schimbi modul cum privești o situație și acest lucru va schimba modul în care interacționezi cu situația respectivă și de aceea doi oameni care se confruntă cu aceeași situație pot interpreta realitatea într-un mod total diferit.

De aceea trebuie să înveți să nu reacționezi întotdeauna când lucrurile nu merg cum ți-ai dori tu.

Nu trebuie să te enervezi…doar întreabă-te care este cel mai bun pas pe care îl poți face pentru a găsi orezolvare pentru o situație dificilă.

Fă un pas înapoi și amintește-ți că situația grea pe care o experimentezi acum este doar pentru un scurt moment în timp dar nu permite niciodată ca acesta să fie momentul tău definitoriu.

Nu permite niciodată ca un capitol dificil din viața ta să fie întreaga carte a călătoriei tale. Povestea ta nu s-a terminat încă și piesa se joacă chiar acum. Amintește-ți că ego-ul tău îți va spune meree: fă totul chiar acum și totul va fi perfect, dar acestea sunt doar minciuni. Căci nu poți face totul perfect dintr-o dată.

Trebuie să-ți amintești că trebuie să-ți găsești pacea mai întâi.

Lasă-mă să-ți spun acest important adevăr: pentru a răsări curcubeul…este nevoie de nori, de ploaie și de soare. Pentru a ajunge la curcubeu trebuie să iubim și soarele dar și norii și ploaia. Trebuie să găsim întotdeauna lecția în situația dificilă prin care trecem de fiecare dată.

Nu există experiențe irosite dacă poți extrage lecția din ea și abia atunci câștigi și devii mai înțelept. Amintește-ți întotdeauna că vremuri grele și profunde produc oamenii puternici.

Când vezi oameni zâmbind amintește-ți că și ei au trecut prin vremuri dificile. Trebuie să înveți să devii alchimist.

Un alchimisteste o ființă care depune conștient efortul de a transforma tot ce este mai rău în bine și care nu permite niciodată evenimentelor externe să-i controleze condițiile interne.

Da, știu că lumea nu este corectă de cele mai multe ori dar aceasta nu trebuie să fie realitatea ta.

Poți învăța cum să devii co-creator și să creezi realitatea pe care ți-o dorești. Vreau să vă reamintesc că permanent viața ne supune la teste. Amintește-ți că trebuie să te ridici deasupra situațiilor dificile prin care treci.

Îți reamintesc că povestea ta nu s-a terminat, de fapt abia începe și să nu permiți niciodată sentimentelor tale temporare care nu te servesc să devină etalonul vieții tale. Totul se află în mișcare și lucrurile se pot schimba deci afirmă și crede că universul este pe cale să lucreze în favoarea ta.

Dacă dorești să comanzi cartea al cărui autor sunt, poți verifica link-ul din comentariul de sub acest video.

De asemenea te invit să vizitezi magazinul online LeoBurtisanShop.com de unde poți comanda o gamă largă de articole și produse interesante și fac mențiunea că TRANSPORTUL ESTE GRATUIT!

Dacă dorești să urmărești și alte video-uri interesante te invit să te abonezi la canalul meu Youtube, să apeși pe butonul Like și să lași un comentariu sub acest video.

Mulțumesc pentru vizionare și rămâi binecuvântat.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here