222

Afirmațiile sunt un instrument superb care te vor ajuta să trăiești cu intenție pozitivă, concentrându-te asupra obiectivelor tale și chiar pentru o meditație mai profundă. Cu toate acestea, dacă afirmațiile tale sunt doar dorințe sau vise care nu sunt credibile pentru mintea ta rațională, acestea vor fi contraproductive și vor semăna îndoieli și incertitudini.

Pentru ca afirmațiile să fie cele mai eficiente, ar trebui să se simtă veridice și să te umple de speranță, emoție și bucurie. Trebui să aveți o legătură puternică cu afirmațiile voastre. A fi capabil să le crezi pe deplin în timp ce le spui sau le scrii. Acest aspect este esențial.

Dacă în prezent luptați cu afirmații care vă exprimă dorințele, dar nu le simțiți credibile, există din fericire o modalitate de a le transforma în declarații puternice.

Ca exemplu, afirmația că „Eu sunt bogat” reprezintă o dorință și o calitate pe care mulți o simt că este prea departe de realitatea lor. Iată modul de transformare a „Eu sunt bogat” într-o afirmație puternică, credibilă, care te va ajuta să devii mai abundent. Noua afirmație poate fi „Eu sunt prosper”, căci mintea rațională va accepta mult mai ușor această nouă afirmație.

Cum Să Transformi Afirmațiile În Credințe Cu Acești 3 Pași

1. Crează Afirmații Care Sunt Adevărate Chiar Acum

Când alegeți afirmații cu care doriți să lucrați, scrieți sau alegeți afirmații pe care deja știți că sunt adevărate acum, chiar în acest moment. Dacă doriți să folosiți „Eu sunt prosper”, deoarece asta doriți să atrageți în viața voastră, dar trăiți în sărăcie, atunci această frază va prezenta o contradicție pentru mintea voastră logică.

În schimb, gândiți-vă la calitățile din lumea reală pe care credeți că le va oferi prosperitatea. Abundența, siguranța, securitatea, confortul, bucuria, emoția, libertatea sunt câteva calități asociate cu prosperitatea. Alege calitatea care rezonează cel mai mult cu ceea ce dorești și creează o nouă afirmație cu aceasta. De exemplu, dacă ai ales calitatea abundenței – „Eu sunt abundent” sau „Eu am abundență” fiind noile tale afirmații.

Deoarece abundența este o calitate pe care o poți avea, indiferent cât de multă sau cât de puțină bogăție materială ai, creierul tău va crede acest lucru ca adevărat chiar acum!

2. Acceptă Ca Adevărate Afirmațiile Adoptate Ca Și Credințe

În timp ce repetați, scrieți sau credeți că „Eu sunt abundent”. Observați fizic și observați abundența din jurul vostru. Poți vedea și fi recunoscător pentru toată abundența pe care o ai acum.

Exemplele fizice sunt multiple: privește computerul sau dispozitivul din fața ta. Simte căldura canapelei sau a patului. Observă moliciunea și confortul păturilor și pernelor din jurul tău. Uitați-vă pe pereții casei dvs. în siguranță, gustați mâncarea hrănitoare pe care o mâncați, bucurați-vă de apa curată pe care o beți.

Nu te opri acolo. Continuați să recunoașteți și să mulțumiți Universului pentru tot ce este în mod minunat abundent în viața voastră.

3. Trăiește Afirmațiile Ca Fiind Adevărate

Acum că rămâi în sentimentele și adevărul afirmației tale, întreprinde mici acțiuni care continuă să afirme abundența pe care o ai.

De exemplu, poate căutați oameni cu minte îndreptată către abundență, sau petreceți o parte din timpul liber voluntar sau vă tratați cu ceva ce vă puteți permite cu ușurință, dar vă aduce bucurie.

Iar abundența depășește cu mult abundența materială. Poți să petreci mai mult timp cu familia și prietenii și te bucuri de dragostea din jurul tău și de veselie. Sau poate petreci puțin timp liber în natură și absoarbi frumusețea bogată a pământului.

Alegând afirmații care sunt adevărate și exprimă calitatea a ceea ce vrei să atragi, recunoscând cât de prezentă este acea calitate în viața ta ACUM și trăind-o la modul prezent, vei observa cum afirmațiile tale vor pleca de la o simplă dorință a credințelor tale actuale – ca apoi să devină realitatea ta.

Citește și alt articol interesant AICI: Joe Dispenza – Secretele Creierului

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here