În noua lume de astăzi a unei pandemii globale trebuie să vorbim tot mai mult despre iluziile acestui Matrix. Cineva mi-a adresat printr-un mesaj o întrebare: „ Leo cum îmi pot deschide al trei-lea ochi sau glanda pineală?”.

Deci cum îți poți deschide al treilea ochi și ce este al treilea ochi despre care o să vorbim.

Chakra Ajna este situată între sprâncenele dvs. chiar aici și este simbolizată, de asemenea, ca un punct în cultura hindusă dar cu mii de ani în urmă vechii egipteni au realizat că al treilea ochi era de fapt glanda pineală care, considerau ei, este precum „sămânța sufletului” și are ca simbol în cultura egipteană antică Ochiul lui Ra.

Al treilea ochi este legat de intuiții, de previziuni, clarviziuni căci cei care au al 3lea ochi activat pot vedea ceea ce ceilalți oameni nu pot vedea, ei sunt capabili să audă ceea ce ceilalți oameni nu pot auzi.

Deci cum să-ți deschizi al treilea ochi în această pandemie globală?

Anticii știau că acesta este adevăratul ochi Spiritual și când este activat, când este deschis, devii capabil de intuiții, de previziuni, clarviziuni.

Glanda pineală sau al 3lea ochi este simbolizată de culoarea indigo și când este activată aproape că devii ca un oracol. Deci cum ne deschidem al treilea ochi?

În primul și în primul rând, încetează să mai bei apă cu fluor căci fluorul va calcifia glanda pineală. Dacă doriți să vă deschideți al treilea ochi încetați să mai beți apă de la robinet. Cel mai bun tip de apă este apa de izvor.

De asemenea, apa trebuie să aibă ph mare deoarece vrem să păstrăm corpul alcalin căci acest lucru va ajuta la decalcifierea glandei pineale.

De asemenea, încetează să mai privești la televizor.

Televizorul îți închide glanda pineală. Se numește program tv deoarece îți va programa mintea și chiar acum acesta este motivul pentru care o mulțime de oameni nu pot vedea dincolo de această versiune actuală a realității pentru că așa sunt programați de mass-media.

Al treilea ochi se referă la realizarea faptului că suntem ființe spirituale cu o experiență umană și că tot ce vedeți cu acești doi ochi te pot înșela de multe ori căci noi ca și ființe umane nu putem accesa decât 1% din spectrul electromagnetic.

Adevărul pe care trebuie să-l percepem este că noi suntem multidimensionali și toată pseudo-realitatea care ne este sugerată de canalele de știri este una a iluziei, așa că nu mai urmăriți știrile de la Tv și nu mai trăiți cu frica acestei pandemii.

Frica îți va închide glanda pineală. Frica blochează manifestarea dragostei căci iubirea activează și va deschide al treilea ochi. Află că toate răspunsurile se află în interiorul tău. Încetează să mai crezi ce îți spun politicienii și începe să crezi ceea ce intuiești tu că este adevărul tău.

În fiecare zi să fii în căutarea adevărului.

Fii deschis la informații noi, fii flămând să descoperi mai multe, să fii capabil să renunți la sistemele rigide de credință. Trebuie să realizăm că știm foarte puțin despre această viață.

Cum să-ți deschizi al treilea ochi? Un alt exemplu puternic este să privești Soarele. Privind soarele câteva clipe, acest lucru va face minuni. Trebuie să fii în fața soarelui pentru cel puțin 20 de minute în fiecare zi și acest lucru va ajuta la decalcifierea glandei pineale.

Totodată această practică naturală îți va ajuta corpul să producă mai multă melatonină și acum devii mai clarvăzător, poți „vedea„ lucrurile înainte ca acestea să se întâmple.

Încetează să mai privești ore în șir la ecranul calculatorului sau al televizorului, acesta este și unul din principalele motive pentru care o mulțime de oameni nu pot să-și deschidă al treilea ochi.

La omul modern glanda pineală de fapt s-a atrofiat , căci el nu mai este înclinat să asculte ritmurile Naturii, să se bazeze pe intuiții și înțelepciune.

Ca să activezi glanda pineală, asigură-te că limitezi expunerea la lumina artificială, la lumina becurilor fluorescente. Dacă petreci mult timp pe
ecranele computerului, asigură-te că porți ochelari cu filtru de lumină albastră.

Atunci când vorbim despre deschiderea glandei pineale, asigură-te că vei consuma alimente bogate în enzime.

Dacă mâncați o mulțime de alimente gătite, enzimele se pierd. Dacă vrei să îți activezi glanda pineală învață să incluzi în alimentație și alimente crude, proaspete, mai multe alimente organice, mâncăruri mai puțin gătite.

Toate fructele și legume organice vă vor ajuta la activarea glandei pineale. Învață să meditezi mai mult și învață să respiri profund. Mulți oameni nu respiră corect datorită ritmului trepidant al vieții și datorită stresului. Amintește-ți că respirația este viață și de aceea exercițiile de respirație sunt foarte importante.

Un alt exemplu puternic de activare al glandei pineale îl reprezintă mersul desculț prin iarbă sau pe pământ. Mersul desculț te va ajuta să deschizi al treilea ochi. Așa că scoate-ți încălțămintea, scoate șosetele
și mergi desculț.

Boala este creată de excesul de ioni pozitivi.

Suprafața pământului este plină de ioni negativi prin urmare, când mergi desculț, te vindeci literalmente.

Un alt exemplu puternic îl reprezintă privitul unei surse de apă căci astfel îți activezi glanda pineală și de aceea o mulțime de oameni care sunt aproape de mari întinderi de ape sunt capabili să vadă dincolo de acest Matrix, deoarece pot vedea vastitatea oceanului sau a mării și astfel ei se relaxează.

De asemenea, trebuie să înveți cum să meditezi pentru a deschide al 3lea ochi. Așa că învățați să petreceți scurte perioade în fiecare zi meditând.

Învățați să puneți întrebări și astfel vă veți deschide al treilea ochi.

Deveniți precum copii iarăși deoarece ei intră foarte ușor în această dimensiune spirituală cu al treilea ochi deschis adresând permanent întrebări.

Un alt exemplu puternic pentru activarea glandei pineale îl reprezintă cristalele. Cristalele ajută la absorbția energiei negative. Un exemplu cel mai elocvent îl reprezintă sarea.

Cumpără un cristal pe care îl poți purta asupra ta mereu. Topazul, cristalele de cuarț sunt fantastice când sunt așezate în jurul computerelor pentru a absorbi acea frecvență extrem de scăzută și negativă.

Un alt exemplu puternic pentru activarea glandei pineale îl reprezintă oamenii din jurul tău. Înconjoară-te de oameni care îți stimulează setea de cunoaștere, care sunt deschiși la informații noi. Se spune deseori că “Noi suntem media celor cinci oameni cu care ne petrecem cel mai mult timp!”. Deci mare grijă la oamenii din jurul tău.

Pentru a activa glanda pineală este necesar ca periodic să învățați cum să fiți singuri, să mergeți în natură.

Pentru scurte perioade trebuie să părăsiți mulțimea pentru că mulțimea este acest Matrix. Pentru a-ți deschide al treilea ochi trebuie să înveți cum să ai încredere în tine. Trebuie să înveți cum să trăiești adevărul tău și nu pe cel al lor.

Dacă dorești să comanzi cartea al cărui autor sunt, poți verifica link-ul din comentariul de sub acest video.

De asemenea te invit să vizitezi magazinul online LeoBurtisanShop.com de unde poți comanda o gamă largă de articole și produse interesante și fac mențiunea că TRANSPORTUL ESTE GRATUIT!

Dacă dorești să urmărești și alte video-uri interesante te invit să te abonezi la canalul meu Youtube, să apeși pe butonul Like și să lași un comentariu sub acest video.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here