ABONEAZĂ-TE LA CANALUL YOTUBE „LEO BURTISAN” AICI<===

Pagina de Facebook a televiziunii 6TV:
——————————————————————————–
Dacă vă plac emisiunile noastre, vă rugăm să dați și voi share pe Facebook. Așa ne puteți ajuta să avem mereu invitați cu renume și să abordăm cât mai multe subiecte.
——————————————————————————–
De asemenea, menționăm că este complet gratuit să vă abonați la canalul nostru. În felul acesta puteți afla mai repede când se postează emisiunile voastre preferate.
——————————————————————————–
Vă amintim că emisiunile pot fi urmărite și după ce se termină live-ul / premiera. Le găsiți pe toate pe canalul nostru.

Facebook Comments

21 COMENTARII

 1. 🎇🇷🇴🎇Sănătate și Putere de muncă ,Domnului Doctor și realizatorilor emisiunii 6TV 🎇🇷🇴🎇👏😃

 2. Sanatate si putere tuturor,expunerea dl.dr.Cranta,este foarte interesant, dar fluieratul aparaturii deranjeaza foarte mult…La multi ani,sanatate!

 3. O întrebare pe buzelor multor oameni,,, aștept o explicație pe înțelesul tuturor de la domnul doctor!!!! Mulțumesc!!! Multa sănătate vă doresc tuturor!!!

 4. De acolo de sus,Valeriu Popa se mandreste cu dvs. si va sustine ptr. a continua aceasta mare lucrare de suflet,prin
  care transmiteti aceste lectii de viata,in urcusul ei spiritual,va multumim.
  V-asi intreba,toate aceste experiente,pe care le-ati trait de-a lungul vietii,le-ati asternut in carti,ce pot fii citite acum si-n
  viitor? Tare mult ne dorim sa le putem citi si din care sa tot invatam!

 5. Domnul Cranta un om exceptional eu unu as putea asculta ceea ce zice zile intregi si nu m-as plictisi.Multumim frumos domnule Cranta o placere sa va ascult Ca’ intotdeauna si multa sanatate Ca’ sa ne mai impartasiti din cunostintele dumneavoastra

 6. Un om spiritual e modest si asta se vede!!! Si cursurile sant pt toata viata!!!! Smerenia si potriveala, asta e dna mea draga

 7. Buna seara ! Multumesc mult dna. Olga Croitoru pentru aceasta emisiune speciala si dlui. Adrian Cranta pentru frumoasa expunere !

 8. Buna ziua! Cu adevarat exact ce aveam nevoie! Suntem bombardati cu informatii si avem nevoie de discernamant. Asta a facut dr Cranta in aceasta emisiune. Ne-a ajutat sa discernem adevarul de neadevar. Multumim,.multumim, multumim!!!!!!

 9. L am vazut pe d nul doctor la Daniel Roxin in unele emisiuni.Este un om extraordinar ,de exceptie si minunat. Dumnezeu sa l binecuvanteze 👏👏👏❤

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here