Nu am purtat niciodată un ceas, ultima dată când am purtat un ceas a fost atunci când aveam 15 ani. Urăsc ceasurile, dar dacă aș avea un ceas, aș ști că indică doar momentul ACUM…pentru că există doar un „acum”.

Acesta este momentul pentru a-ți trăi visul, deci nu mai amâna.

Vreau să vă vorbesc despre modul în care trebuie să învățăm să ne controlăm mintea, despre modul cum să învățăm să ne manifestăm visele.

În fiecare zi trebuie să îți dai seama că ești persoana care știe unde se îndreaptă, pentru că majoritatea nu au nici o idee despre încotro
merg și întâlnesc o mulțime de oameni care spun că se simt pierduți, confuzi, că nu-și cunosc scopul, că nu știu de ce sunt aici pe această planetă și sunt aici să vă spun că veți ști de ce sunteți aici în momentul în care realizați că vă mișcați în direcția a ceea ce vă face fericiți.

Trebuie să realizăm că mintea noastră este atât de puternică încât putem crea viața pe care ne-o dorim, trebuie să realizăm ca ale noastre cuvinte sunt atât de puternice încât putem realiza imposibilul, trebuie să începem să ne dăm seama că acțiunile noastre sunt atât de puternice încât ne putem îndrepta pe făgașul pe care ne dorim.

Mintea ta este precum o grădină și orice plantezi acolo va crește. Dacă plantezi semințe de toxicitate, bârfe dramatice asta vei manifesta în viața ta. Cu ce îți hrănești mintea este ceea ce vei atrage în viața ta, așa că îmi hrănesc mintea cu dragoste. În fiecare zi eu vă iubesc pe toți.

Încetează să te plasezi în locuri care te fac să te simți mic și inadecvat. Am învățat că trebuie să renunți la ceea ce nu te mai servește pentru a face spațiu pentru ceea ce te inspiră.

Trebuie să învățăm cum să ne controlăm mintea și să realizăm cu adevărat că suntem arhitecții propriei noastre realități, așa că amintește-ți că poți să pictezi pe pânza vieții tale orice vrei…poți picta cea mai mare viziune a ta sau cel mai mare vis al tău.

Nu permite altcuiva să picteze pe pânza vieții tale. Nu vă permiteți să trăiți viața altcuiva. Nu obține un loc de muncă doar pentru a veni acasă și a nu mai avea energie pentru viața la care visezi.

Trebuie să învățăm să ne controlăm mintea. Trebuie să învățăm cum să ne liniștim mintea. Trebuie să realizezi că nu ești gândurile tale, tu ești observatorul gândurilor tale.

Gândurile sunt precum niște nori care trec peste cerul minții. Trebuie să învățăm să ne reprogramăm mintea. Mulți oameni nu își dau seama
că atitudinea lor proastă este cea care îi împiedică să manifeste viața pe care și-o doresc.

Învață că doar prin a fi într-o stare armonioasă vei atrage oameni frumoși în viața ta care te vor ajuta să manifești viața pe care ți-o dorești.

Trebuie să ne dăm seama că nu avem timp de pierdut, avem vise de îndeplinit. NU mai amâna planurile. Nu aștepta ziua de mâine. Nu aștepta weekendul. Începe chiar acum! Nu aștepta ca cineva să te iubească, căci trebuie să înveți să te iubești pe tine însuți chiar acum. Încetează să mai privești înapoi.

Mergi înainte și privește înainte și reamintește-ți că ce este mai bun urmează să sosească. Unele dintre cele mai mari și mai bune momente ale tale nu au sosit încă.

Dacă dorești să urmărești și alte video-uri interesante te invit să te abonezi la canalul meu Youtube, să apeși pe butonul Like și să lași un comentariu sub acest video.

Mulțumesc pentru vizionare și rămâi binecuvântat.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here