Sadhguru ne arată cum să ne luăm în mâini destinul prin organizarea și alinierea corpului, a gândului, a emoției și a energiei vitale într-o singură direcție, pentru a manifesta ceea ce ne dorim cu adevărat.
#LegeaAtracției

************************************************
Yoghin, mistic și vizionar, Sadhguru este un maestru spiritual deosebit. Un amestec captivant de profunzime și pragmatism, viața și munca sa servesc drept memento că yoga este o știință contemporană, de relevanță vitală timpurilor noastre.

Abonați-vă Canalului nostru aici:

Pagina de Facebook Sadhguru în Limba Română:

Abonați-vă Canalului Oficial YouTube Sadhguru în Limba Engleză pentru Mai Multe Videoclipuri:

Descarcă Aplicația Sadhguru:

Site-ul Oficial Sadhguru:

Conectați-vă cu Sadhguru pe Social Media:

Yoga & Meditație Online Ghidată Oferită de Sadhguru:

Facebook Comments

28 COMENTARII

  1. Minunata invatatura inteleapta in folosul tuturor , multumesc cu recunostinta 🙏🌞🌻🌹🌏🏞🙏💕🙏💞🙏🔥🙏

  2. Excepțional ! Din învățătura și înțelepciunea Lui Sadhguru („invatatorul cel sfânt”). Aceasta inginerie sau aliniere a acestor dimensiuni ale ființei se face de fapt prin forță Tapasului.

  3. FOARTE INTERESANTE ACESTE ÎNDRUMĂRI, MULȚUMESC SI AM RECUNOȘTINȚĂ PENTRU ACESTE TRADUCERI ȘI OPORTUNITĂȚI CARE LE-AI DĂRUIT 🙏💫💓
    MULȚUMESC 🙏🍀🍀🍀💞

  4. Sunt atât de recunoscătoare pentru ca am găsit acest canal si pot sa ma bucur de vorbele înțelepte ale acestui mare guru! Ar trebui predat in toate școlile lumii, poate, in timp, generațiile actuale de copii, când vor deveni adulti, vor crea o lume mai bună decat cea in care trăim,in prezent! 🙏🙏🙏

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here