Nu este deloc o sarcină dificilă să fii frumoasă. Trebuie doar să te simți grozav în corpul tău. Doar găsește-ți punctele forte care să reflecte frumusețea și farmecul tău interior.

Nu este adevărat că bărbații acordă atenție doar corpului și formelor atrăgătoare. Un bărbat matur știe perfect ce ar vrea să găsească la viitoarea sa parteneră.

De aceea, este suficient să fii tu însăți – naturală, puțin misterioasă și mai presus de toate, convinsă că s*xualitatea este o armă secretă pe care știi să o folosești.

Ce atrage atenția bărbaților? Ce apreciază cel mai mult?

Privirea

Secretul ochilor frumoși – este privirea care poate omorî literalmente bărbatul. Ochii atrag atenția cel mai mult, în special la prima întâlnire. Dacă sunt plini de optimism, seducător de nevinovați sau hotărâți și încrezători, caracterul se observă în ochii care pe bună dreptate sunt numiți oglinda sufletului.

Buzele

Un alt punct forte care atrage privirile bărbaților. În timpul unei conversații ei își îndreaptă privirea mai întâi spre ochi, apoi spre buze. De aceea, buzele pline, bine îngrijite și mai presus de toate umede, vor lăsa cea mai bună impresie.

Corpul

Ceea ce este ascuns, întotdeauna este intrigant și misterios. Dar poți obține un rezultat la fel de eficient și prin dezvelirea unei părți a corpului, de exemplu, umărului sau gâtului. Și decolteul pe spate va atrage atenția. Bărbații sunt înnebuniți de asta.

Zâmbetul

Nu doar buzele frumoase, ci și zâmbetul strălucitor, sincer, lipsit de griji care îți dezvăluie dinții albi, sănătoși – aceasta este o momeală de neînlocuit. Zâmbetul este cea mai scurtă cale spre o altă persoană.

Încrederea în sine

Aceasta este o condiție prealabilă dacă dorești să impresionezi un bărbat. Bărbații iubesc femeile hotărâte, iar sentimentul lor de demnitate este dezvăluit de libertatea de mișcare, gesturi și mod de vorbire. Încrederea în sine este vizibilă cu ochiul liber, ea afectează direct comportamentul și personalitatea.

Cu toate acestea trebuie să ai grijă să nu cazi în vanitate, pe care niciun bărbat nu o tolerează. Bărbatul trebuie să stăpânească situația, dar de asemenea, trebuie să știe și că nu te vei lăsa manipulată.

Distanța și simțul umorului

Nu fi atât de indisponibilă. Uneori merită să te lași purtată de moment. Dacă poți râde de propriile greșeli și imperfecțiuni, acesta este un semn că viața alături de tine va trece mai ușor.

Pistruii

Dacă ai pistrui nu-i ascunde sub un strat gros de fond de ten. Există bărbați care iubesc pistruii, îi consideră ceva foarte intrigant, incitant și atractiv. Pistruii sunt adorabili. Gândește-te că poate acesta este atuul tău.

Părul lung

A fost întotdeauna un simbol al feminității. Deși tunsorile scurte sunt atractive și încântătoare, părul lung, sănătos și strălucitor a fost mereu pe placul bărbaților.

Să fii femeie frumoasă nu este dificil. Trebuie doar să fii capabilă să-ți arăți punctele forte și să te prețuiești mereu. Sursa:relatii.net

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here