Cum să manifești o anumită persoană pe care o dorești în viața ta?

Am învățat cum să fac asta când am început să creez acest gen de videoclipuri și mi-am dat seama că voiam doar anumit tip specific de oameni pentru a viziona videoclipurile mele.

Voiam oameni generoși, oameni buni, oameni minunați, oameni care zâmbesc mult dar și oameni autentici care trec prin emoții și nu le este frică de a fi ei cu adevărat simpli și reali.

Suntem aici în inima naturii și astăzi este o zi extraordinară.

Am început să realizez că atrag din ce în ce mai mulți oameni care vor această liniște și pace. Tot ce pui în acest Univers este energia exactă pe care o vei primi înapoi și de aceea în videoclipurile mele eu depun multă dragoste.

Dacă privești la secțiunea de comentarii vei sesiza că aproape toate comentariile sunt pline de mulțumiri și încurajări.

Cum să manifestați o anumită persoană pe care o doriți în viața voastră?Mulți spun: „chiar vreau să manifest acea persoană în viața mea, dar nu știu cum să o fac?!”.

Am să vă dau planul cum să o faceți.

Acum, ceea ce îi împiedică pe oameni să manifeste anumite tipuri de persoane pe care și le doresc în viața lor este datorită ego-ului căci ego-ul tău nu este prietenul tău.

Ego-ul tău va împiedica întotdeauna pe cineva să știe cine ești cu adevărat. Ego-ul nu te va lăsa să fii sincer și real. Mulți oameni nu își dau seama că ego-ul lor împiedică alți oameni să descopere cine sunt cu adevărat pe când dimpotrivă, dragostea va permite întotdeauna oamenilor să cunoască adevăratul tu și de aceea, dacă dorești să manifești un anumit tip de persoană în viața ta asigură-te că vibrezi pe frecvența dragostei.

De asemenea, asigură-te că vibrezi pe frecvența autenticității. Vibrația ta îți va atrage grupul tău. Energia pe care o întruchipăm determină energia pe care o atragem in viata noastra și totodată oamenii corespunzători, așa că trebuie să fii foarte atent la atitudinea ta în fiecare zi amintindu-ți mereu că felul cum te tratezi tu la fel vei fi și tratat.

Este obligatoriu să ai dragoste de sine.

Amintește-ți permanent: cum te tratezi și cum vorbești cu tine
va fi standardul pe care îl stabilești și cu alte persoane pentru că toate acestea se vor reflecta în modul în care alte persoane te vor trata și cum vor vorbi cu tine.

Așa că este trebuie să începi să ai o relație mai bună cu tine
chiar acum.

Asigură-te permanent că reprezinți ceea ce ești cu adevărat în lume.

Nu falsifică imaginea ta, nu te preface că ești cineva care nu ești pentru că vei atrage o mulțime de oameni falși.

O fată extrem de frumoasă m-a contactat printr-un mesaj și mi-a adresat următoare întrebare: „Leo am conturi pe mai toate marile rețele sociale. Sunt conștientă de frumusețea mea fizică dar din păcate atrag doar tipi pe care nu-i vreau să-i cunosc!”. Răspunsul meu a fost următorul: „Atragi doar acei tipi pe care nu ai vrea ca să-i cunoști deoarece evidențiezi doar cine nu ești cu adevărat căci trebuie să îi faci pe băieți să se îndrăgostească de mintea ta și nu doar de partea ta sexy din spate!”.

Apoi ea a început să-și împărtășească emoțiile sale și trăirile sale și să nu-și mai etaleze doar fotografiile sexy și apoi l-a manifestat de fapt pe tipul de care ea chiar s-a îndrăgostit.

Tot ce trebuie să faci este să te prezinți pe tine în realitate
și vei întâlni într-un final adevărata ta reflecție.

Niciodată, dar niciodată să nu-ți fie rușine să fii tu cel real și oamenii sinceri vor rămâne lângă tine.

Ei sunt familia sufletului tău. Acesta este grupul tău. Acesta este sufletul tău pereche sau poate flacăra ta geamănă. Sunt oameni care te acceptă așa cum ești și pentru a atrage o anumită persoană pe care o dorești în viața ta, încetează să mai încerci să pretinzi că ești altcineva.

Învață că trebuie să fii acea persoană pe care dorești să o manifești în viața ta. Lasă-mă să-ți spun asta: o mulțime de oameni nu știu de fapt ce fel de oameni doresc să fie în viața lor.

Trebuie să fii sigur de felul de oameni pe care îi dorești în viața ta. Trebuie să fii sigur detipul specific de persoană pe care ți-l dorești în viața ta și trebuie să începi să oferi o energie bună, căci acea persoană trebuie să te ajute să evoluezi la următorul nivel.

Toate aceste lucruri te asigură că ești limpede precum cristalul despre cine vrei să fie în preajma ta și va fi mult mai ușor să observi persoanele nepotrivite pentru că vei știi ce fel de energie dorești în jurul tău căci vei avea valorile tale.

De asemenea asigură-te că lucrezi asupra ta în fiecare zi. Ți-am spus că este obligatoriu să lucrezi asupra ta mai mult decât o faci în oricare altă parte.

Dacă dorești să manifești un anumit tip de persoană în viața ta trebuie să fii acolo la momentul potrivit!

De multe ori se întâmplă să întâlnim persoana potrivită dar nu suntem pregătiți. Nu suntem pregătiți deoarece nu întruchipăm acea energie necesară și nu am lucrat suficient asupra noastră.

Nu o să primim niciodată când vrem persoana potrivită deoarece viața îți prezintă persoana corectă doar când ești pregătit pentru acea persoană. Altfel, dacă nu ești pregătit te vei însoți cu persoane care îți vor fi doar lecții poate neplăcute.

Asigură-te că ai o aură frumoasă prin viața pe care o duci și gândurile pe care le cultivi și dintr-o dată vei începe să întâlnești acea persoană specifică pe care o vrei în viața ta pentru că acum ești pregătit.

Și mai mult…trebuie să ai încredere. O mulțime de oameni nu se simt demni să întâlnească acea persoană specifică pe care o doresc și prin urmare, nu va sosi niciodată.

Nu atragem niciodată ceea ce vrem, atragem în schimb întotdeauna ceea ce simțim.

Trebuie să te simți demn pentru că știi că ești suficient de bun. Trebuie să spui că ești suficient de bun și să crezi că meriți să întâlnești persoana corectă.

Apoi, în fiecare zi, trebuie să îți reamintești că iubirea de sine reprezintă vindecarea de sine. Iubirea de sine este poarta de intrare în a permite altor oameni să ne iubească pentru ceea ce suntem cu adevărat.

Împărtășește permanent energia frumoasă, benefică și vizualizează-o. Trebuie să-ți reamintești că pe măsură ce te schimbi și evoluezi oamenii pe care îi întâlnești, se vor schimba și dacă dorești o anume persoană în viața ta asigură-te că te deplasezi în direcția mentală, emoțională, fizică și spirituală corectă.

Amintește-ți acest adevăr simplu: cânde te încrunți, lumea te va privi cu încruntare…iar când zâmbești va fi acolo și un zâmbet sincer pentru tine! Acel zâmbet sincer este al tău!

Dacă dorești să comanzi cartea al cărui autor sunt, poți verifica link-ul din comentariul de sub acest video.

De asemenea te invit să vizitezi magazinul online LeoBurtisanShop.com de unde poți comanda o gamă largă de articole și produse interesante și fac mențiunea că TRANSPORTUL ESTE GRATUIT!

Dacă dorești să urmărești și alte video-uri interesante te invit să te abonezi la canalul meu Youtube, să apeși pe butonul Like și să lași un comentariu sub acest video.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here