Sper că întruchipezi energia iubirii. Sper că iubești pe cineva și cineva te iubește pentru că asta înseamnă viață.

Dacă ai suficientă răbdare să urmărești video-ul până la final…vei afla, te asigur…detalii interesante!

Dragostea este tot ce avem nevoie.

Dragostea este însă un cuvânt supraevaluat deseori.

Cineva îți spune te iubesc astăzi, iar doua zi, acea persoană este supărată pe tine. Avem multe de discutat. Încă nu sunteți sigur dacă cineva ar trebui să fie în viața voastră pentru că îți spune te iubesc într-o zi, apoi a doua zi nu mai auzi nimic de la acea persoană.

Este captivant când realizezi ca marele Nat King Cole a spus că cel mai mare lucru pe care îl vei învăța vreodată este doar să iubești și să fii iubit.

Cineva chiar mi-a trimis un mesaj: „Vă rog să faceți un videoclip despre relațiile de iubire. Sunt într-o situație puțin dificilă
, scrie acel abonat al meu…pentru că persoana cu care sunt îmi spune că mă iubește tot timpul dar apoi acțiunile sale îmi spun altceva și nu sunt sigură dacă ar trebui să fie în viața mea. În unele zile este fantastic și apoi în câteva zile totul se schimbă. Nu mai am încredere în el…„

Deci cum știm cu adevărat dacă cineva merită să fie în viața noastră? Cum știm cu adevărat dacă cineva este alesul sau aleasa…care ne va ajuta să evoluăm cu adevărat?

Asta se întâmplă când ai pe cineva potrivit în viața ta. Acea persoană te va ajuta să-ți atingi potențialul. Oamenii potriviți în viața ta, aduc acea energia potrivită în viața ta și te va catapulta către infinit.

O mulțime de oameni spun: te iubesc, dar fără să simtă acest lucru…deoarece vorbirea este ieftină.

Iubirea reală, dragostea reală este necondiționată.

Cel mai mare lucru pe care îl veți avea de învățat vreodată este doar să iubești și să fii iubit. Acest lucru sună minunat …dar adevărul este că atunci când vorbim despre viața reală…lucrurile nu sunt mereu simple. Uneori ne dăm seama că viața nu este un basm. De multe ori oamenii pe care îi atragem în viața noastră, relația pe care o atragem în viața noastră nu ne ajută să evoluăm la nivelul următor și realizăm din păcate acest lucru într-un anumit punct al relației.

Un mare secret constă și în energia cu care te înconjori, pentru că în funcție de vibrația ta vei atrage oamenii în viața ts care te vor ajuta să evoluezi la nivelul următor.

Nimeni nu vrea să fie cu cineva care te va îndepărta de cine ești tu cu adevărat și te va menține în natura ta inferioară. Cu siguranță tu vrei să fii în preajma cuiva care te îndreaptă către natura ta superioară, vrei să fii în preajma cuiva care este bun pentru sănătatea ta mintală. Vrei să fii în preajma cuiva care râde cu tine, glumește cu tine, care te ascultă, te sprijină…

Un alt mare secret: cea mai mare relație începe în primul rând cu tine însuți, lasă-mă să repet: cea mai mare relație pe care o putem avea începe cu noi înșine.

Observăm cum o mulțime de oameni mențin anumite relații pentru că nu vor să fie singuri.

Pe măsură ce ne schimbăm se modifică și tipurile de oameni pe care îi întâlnim.

Nu atragem niciodată ceea ce vrem…mulți oameni își doresc relația perfectă. Dar dragostea nu este întotdeauna perfectă. Vor exista argumente, litigii, dezacorduri.

De multe ori oamenii se mulțumesc cu o relație rea doar pentru că relația cu ei înșiși nu este bună, așa că din nou atragem ceea ce suntem și simțim în inimile noastre dar în cele din urmă vrem să fim în preajma cuiva care ne face mai buni, vrem să fim în preajma cuiva care ne ajută să evoluăm, vrem să fim în preajma cuiva cu care putem râde și glumi…vrem să fim în preajma cuiva cu care ne putem juca
…vrem să fim în preajma cuiva care ne face să nu îmbătrânim niciodată pentru că ne spun mereu cât de frumoși suntem, vrem să fim în preajma cuiva care nu ne face să ne simțim intimidați, vrem…vrem să fim în preajma cuiva care are încredere în noi, vrem să fim în preajma cuiva care ne redirecționează către adevăratul nostru scop și misiune a vieții.

Încrederea este fundamentul tuturor relațiilor excelente. Vrei să fii în preajma cuiva care este disponibil, care își face timp pentru tine și nu vine cu alte scuze. Vrem să fim în preajma oamenilor cu care putem deveni intimi, cu care putem împărtăși cele mai profunde secrete, fricile noastre, visele noastre, aspirațiile noastre.

Permiteți-mi să vă reamintesc către final: nu atragem niciodată ceea ce vrem, atragem întotdeauna ceea ce simțim cu adevărat în inima noastră.

Vă îndemn să vă abonați la canalul meu Youtube pentru alte video-uri interesante și să lăsați un comentariu sub acest video.

Vă iubesc pe toți, și să aveți o zi frumoasă și plină, plină de pace.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here