Dureri în zona inferioară a spatelului, crampe dureroase la nivelul gambelor sau disconfortul picioarelor și tălpilor… Sunt câteva semne că arterele noastre suferă. Mai multe aflăm de la Simona Dragomir.

Facebook Comments

10 COMENTARII

 1. Aceleași texte….aceeași poziție limitata în expunere….publicitate.
  La cauze sunt bota toți…..la tratament…..2 vorbe și atât.

 2. Ce mi s-a întâmplat mie? N-am avut colesterol, sau tensiune sau alte semne, cu excepția unui disconfort la efort fizic in zona osului stern. Mulțumesc Domnului că am descoperit la timp o arteră blocată în zona osului stern, în urma căruia mi s-a pus un Stent, asa că atenție la orice disconfort!

  • Nu stiu ce sa mai fac…am multe controale la inima dar ma confrunt cu o greutate parca in stomac uneori cand fac efort chiar si cand imi iau copilul in brate eu (11kg) ma tine sub stern parca am o caramida respir greu usoara ameteala.. alteori tensiune 12 cu 8 dar puls pana la 135 bpm….azi am ras puternic si m.au luat niste ameteli in cap cu niste furnicaturi de deabea ma tineam pe picioare….medicul a spus ca este anxietate eu tot cred ca am probleme cu inima ca uneori simt ca fac infarct sau anxietatea mea imita bine infarctul :((

  • @Ionut Boss bazat pe ce mi s-a întâmplat mie, sugerez IMEDIAT să vedeți un cardiolog, să vă dea sa faceți analize, și un Test de Efort, cel prin care mi-au descoperit c-am o arteră blocată aproape complet. Dacă n-ar fi descoperit-o la timp, poate nu mai eram azi în viață! E absolut URGENT! Așa am simțit și eu, dar Testul de Efort, care a dat indicație cardiologului să comande executarea unei Angiograme, în urma căreia mi-au instalat un Stent pe artera blocată.

  • Multumesc pentru raspuns…anul trecut cam prin martie am facut acest test de efort si l.am trecut ….o sa mai fac unul dupa 15 luna asta….am multe ecocarduografii analize de sange enzime ekg-uri cred ca vreo 20…nimeni nu imi gaseste nimic la inima …. dar eu simt ca fac infarct zi de zi….sa treaca zilele aste si o iau de la capat cu analizele ca ma tin pe loc aceste simptome…..neaparat usor usor o sa renunt si la fumat…

  • Si inca ceva….tensiunea mea normala este 12 cu 8 si 80 90 de batai pe minut chiar daca uneori pulsul urca la 125 135 batai pe minut tensiunea maxim 13 cu 9 ajunge iar saturatie 98….multi doctori au spus ca este posibil sa fie pe fond psihic dar eu tot cred ca am probleme cu inima :((….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here