Dragoste in vremea carantinei, asa-mi vine sa-i zic. Cum si cu ce ne umplem timpul?

PlayGround –

Facebook Comments

42 COMENTARII

 1. Sunt super mulțumit cu lucrul de acasă, eu lucrând în testare la Ubisoft.
  Teams este baza, în trecut foloseam Skype for Bussiness.
  Chiar nu este nici o diferență între a merge la birou sau a lucra din fața PC-ului de acasă în cazul meu. Ca să nu mai zic că ador să mă trezesc la 9 fără un sfert și să îmi fac cafeaua spre deosebire de clasicul du-te vino cu metroul la orele dimineții.

 2. stau la tara de dimineata pe vijelie am ramas fara energie electrica,semnal la telefon internet toata ziulica pana pe la ora 18 , asta in conditile care automat am ramas si fara caldura ,la munca nu mai merg ca neau trimis acasa ,stau in carantina noroc ca am trei buteli si ma incalzesc la aragaz( nush cat de sanatos) nici dreaqu na trecut pe la noi sa ne intrebe daca suntem ok, si astia striga intruna „Stati acasa”…Restu no coment acum avem tensiune electrica internet inca nu miam facut hotspot la telefonul mobil nu stau mult sa nu incarc factura am intrat sa-mi anunt sotia care e blocata pe undeva prin franta ca sunt bine sa va vad noul clip sa scriu acest mesaj si voi iesi, va doresc sanatate si sa aveti grija de voi.

 3. Eu ma folosesc de rezerva de jocuri care au fost gratuite in trecut atat pe EGS cat si pe alte platforme.
  Intotdeauna am crezut ca ma voi juca jocurile alea cand o sa ajung la pensie, se pare ca m-am inselat.

 4. Pe Microsoft Teams fac si eu cursurile de la facultate . O aplicatie suuper buna , nu doar pentru faptul ca se pot conecta multi studenti in acelasi timp in acelasi grup , ci si pentru ca putem da sreen share , astfel fiind mai usor sa interactionam unii cu altii.

 5. Ai dreptate. Pt cei ce „lucra” la birou, tranzitia a fost relativ usoara. Insa pt ceilalti e mult mai complicat. Eu ma deplasez in alta localitate, la locul de munca si imi trebuie un act special pt deplasare. Plus ca nu am mijloc de transport personal (oricum nu mi’as fi permis pe termen lung) si cele publice intre localitati sunt cvasiinexistente in perioada asta. Asa ca nu pt toata lumea e roz.
  Anyway, feliciari pt material. Am „gustat” si micul inside din ce se petrece dincolo de clipurile Zonei.
  Apreciez! Bafta multa!

 6. Treaba e in felul urmator:
  mereu cand te vad in tricoul asta ma intreb de ce sabia se vede ca o umbra proiectata pe perdeaua dușului, avand in vedere ca „lama” unei sabii laser veritabile este ea însăși o sursa de lumina ce nu poate obtura o alta proiectie luminoasa, lucru necesar formarii unei umbre. In acest context doresc sa spun ca pun la indoiala veridicitatea asa-zisei sabii jedi.

  • @mrJv2k7 a unei flacari, niciodată si nici tu n-ai vazut-o. Becul nu este chiar tocmai laser, iar lumina generata de incandescenta filamentului trece printr-un mediu cat se poate de solid ce poate duce la reflexii si alte minuni.
   Na ca am luat in discutie si teoria becului aprins.

  • @Iulian Chirilă „poate duce la reflexii si alte minuni.” ok, merci pentru raspuns oricum 🙂
   cat despre foc, da, fiind un gaz foarte putin dens si transparent, aproape ca nu mai conteaza lumina absorbita de particulele de funingine. deci putem spune ca nu face umbra, ca n-ar fi practic corect

 7. Eu m-am conformat! Lucrez de acasă… Sunt pensionar, deci, ascult Guvernul!
  Stau, pardon, lucrez pe Youtube! Toți youtube’rii la care mă uit sprijină autoritățile! Din păcate reciproca nu e valabilă! Vreau să știți că am observat munca și eforturile voastre. Felicitări!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here