Cred că dacă vom aprecia relația din poziția, că dacă vei merge cu persoana apropiată să explorezi sau nu – atunci multe lucruri ar fi clare.

Este foarte important să fii sigur de cealaltă persoană. Aceasta este şi siguranța ta proprie, şi siguranța relației. Iar dacă nu vei merge să explorezi, atunci această persoană nu-ţi este apropiată. Relația e compromisă, nici nu-ţi fă iluzii.

Consider că bărbatul trebuie să-şi apere femeia. Întotdeauna și oriunde. Chiar şi atunci când nu are dreptate. Dacă bărbatul nu este de acord cu ceva, discută cu femeia față în față. Însă pentru lumea exterioară EA e cea mai bună – e protecția ta.

Același lucru se poate spune și despre femei. Bărbatul ei – e cel mai bun. Şi pentru tine şi pentru cei din jur. Aşa ar trebui să fie. Dacă el se luptă, tu ar trebui să-i oferi cartușele.

În orice alt caz, dacă vrei să critici, vrei să judeci, dacă consideri că știi mai bine şi vrei să arăți aceasta public, dacă vezi defectele partenerului şi le discuți cu alții, nu te tortura nici pe tine, nici pe cealaltă persoană cu această relație bolnavă. Pleacă.

Dacă bărbatul tău nu e cel mai bun pentru tine (cu toate calitățile lui), atunci acesta nu e bărbatul tău. 

Dacă  crezi că ai dreptul să faci din femeie o versiune îmbunătățită, aceasta nu e femeia ta. Probabil că “al tău” nu e nimic, pentru că deprecierea, estimarea şi pretențiile le ai în sânge, copiate de la părinți. Şi “al tău” nu va apărea, până când nu vei scăpa de aceasta.

Cel mai bun. Unic. Şi faptul că spatele tău e mereu acoperit. Acesta e omul tău.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor! Sursa:relatii.net

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here