Soarta ne trimite diferiți oameni şi cu fiecare din ei încercăm să găsim fericirea, însă ne dezamăgim şi nu înțelegem ce nu a mers bine, de ce relația a eșuat.

Trece timpul, iar uneori destul de mult, înainte de a conștientiza că lecția care ne-a trimis-o soarta – e învățată. Din viața ta va pleca ceva important, împreună cu acel care a adus această importanţă în ea. Apoi, cândva, vei înțelege de ce şi vei fi de acord.

Viaţa chiar şi celei mai împlinite femei, inflorește şi devine mai luminoasă, doar atunci când în ea apare El – bărbatul special. Toate femeile libere îşi doresc să întâlnească un astfel de bărbat, cu care totul va fi diferit, cu care totul va fi bine. Majoritatea consideră că întâlnirea pregătită de soartă arată aşa: ” Ceva în interior va face click…voi simţi asta…”

Tu, probabil te gândești la fel…

Adevărul e că click-ul se produce doar atunci când în viața ta va veni un bărbat karmic.

Cum să înțelegi că a venit exact acel bărbat de care ai nevoie, cu care te vei dezvolta şi vei înflori ca femeie? Indiferent ce bărbați vor veni în viaţa ta, ei nu sunt întâmplători, ei vin cu un scop. Acești bărbați pot fi repartizați în 3 grupuri:

1. Bărbaţii-profesori

Ei vin în viața noastră pentru a ne învăța ceva și vor rămâne, până când lecția va fi însușită. Ei pot fi diferiți: buni, răi, căsătoriți, care-ţi vor rupe limitele personale, care te vor înjosi sau care îţi vor provoca mila la nesfârșit, etc.

Ei te vor învăța calitățile feminine, respectul de sine, încrederea în sine, cum să-ţi protejezi limitele, cum să construiești corect relațiile cu bărbații.

Acesta poate fi un bărbat sau mai mulți, toţi venind cu una şi aceeași lecţie. Dacă femeia e din cele încăpățânate, el va veni să-i fie soţ sau pe un termen mai lung. Însă, când ea își va ieși din scenariu şi va învăța lecția, el va pleca din viaţa ei, se vor crea toate condițiile pentru a se despărți. Deoarece acum în viața ei trebuie să apară un alt bărbat şi nu pentru lecții, ci pentru o viaţă normală.

2. Datornicii karmici

Uneori, în viaţa femeii vin bărbaţi cu care ea are o datorie karmică. Şi în această relație, EA fie oferă prea mult, fie bărbatul învestește prea multe emoţii, sentimente, trăiri sau chiar surse, însă femeia nu simte pentru el nici iubire, nici căldură, nici gingășie. De îndată ce schimbul  de energie (karma, bani, timp, sentimente) va avea loc, ei deasemenea se vor separa.

3. Bărbații pentru viaţă

Sunt acei bărbați  de care avem nevoie. Sunt acei bărbați care ne completează, care ne oferă ceva, care ne fac să înflorim, cu care ar trebui să trăim, să construim familii, să ne dezvoltăm. Iar pentru aceasta, femeia trebuie să treacă prin cele două grupuri anterioare, pentru a se maturiza pentru un astfel de bărbat.

Este important să înțelegi că bărbatul demn va veni în viața ta, doar atunci când vei avea suficientă experiență feminină ori o educație bună.

Relația cu “bărbatul pentru viaţă” deasemenea poate fi grea şi neclară, însă sunt câțiva factori cu ajutorul cărora poți înțelege că e bărbatul de care ai nevoie şi că relația cu el îţi va aduce binecuvântare.

– cu acest bărbat te vei simți în siguranță.

– acest bărbat va deschide în tine calitățile feminine.

– vei arăta mult mai bine.

– rănile tale se vor vindeca.

– vei începe să te iubești mai mult pe tine.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor! Sursa:relatii.net

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here