După despărțire îți va fi greu din punct de vedere psihologic, cu greu te vei obișnui cu noul mod de viață. Dar, în timp, îl vei uita și nu îți vei mai aminti de el cu fiecare ocazie.

Dar fostului iubit s-ar putea să-i fie dor de tine. Pentru a determina acest lucru, acordă atenție acestor 6 semne:

1. Îl întâlnești întâmplător

Și ți se întâmplă tot timpul. Îl întâlnești în cele mai neașteptate locuri. Această situație poate indica faptul că bărbatul/băiatul te urmărește, vrea să vorbească cu tine, să te vadă.

2. Încearcă să ia legătura cu tine. 

Și va face acest lucru prin intermediul rețelelor sociale. El îți va trimite imagini amuzante, subiectul cărora ar putea fi interesant pentru tine. Îi va scrie cu orice ocazie, de exemplu, te poate întreba despre un subiect în care ești bine versată.

3. Bărbatul comunică cu prietenii tăi.

El îi va întreba ce faci, cu ce te ocupi. S-ar putea să fie interesat de toate astea numai dacă mai are sentimente pentru tine, dacă nu ai devenit o persoană străină pentru el.

4. Bărbatul îți scrie despre amintirile voastre comune.

Bărbatul își poate împărtăși gândurile și amintirile numai cu o femeie pentru care are sentimente calde. El îți va aminti momentele voastre plăcute. Așa își exprimă speranța că îi vei răspunde reciproc, că vei deveni nostalgică împreună cu el.

5. Bărbatul te întreabă despre prietenii voștri comuni.

Dacă te întreabă de ei, nu înseamnă că este interesat de ceea ce se întâmplă în viața străinilor. Cu ajutorul acestor conversații, el va încerca să afle dacă în viața ta există cineva, dacă un alt iubit care poate deveni concurentul său. De asemenea, cu ajutorul unor astfel de conversații, el va încerca să înțeleagă dacă ești îndrăgostită acum.

6. Bărbatul comentează postările tale pe rețelele sociale.

Bărbatul care vrea să se întoarcă în viața ta, îți va vizita pagina. Dar faptul că lasă comentarii sub postările tale, sugerează că încă mai are sentimente pentru tine. Așa îți arată că nu doar îți urmărește viața, ci vrea să facă parte din ea.

Dacă observi cel puțin câteva dintre semnele enumerate, poți fi sigură că fostului iubit îi este dor de tine. Dacă și tu dorești, îi poți răspunde la fel și puteți deveni din nou un cuplu. Sursa:relatii.net

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here