@leoburtisanoficial

▶️ ACADEMIA WeLoveBooks : ➡️ ⬅️
▶️ FA BANI LA BURSA 2.0 : ➡️ ⬅️
▶️ FA BANI CU MINE : ➡️ ⬅️
▶️ FA BANI ONLINE : ➡️ ⬅️
Numele meu e Razvan Militaru si din 2013 sunt pasionat de dezvoltare personala, financiara si filozofie. Am citit peste 300 de carti, sunt investitor activ la bursa si am afaceri din pasiunea mea (una e chiar WeLoveBooks). Cu acest proiect incerc sa va invat si pe voi sa deveniti cea mai buna versiunea a voastra. Succes!

▶️INSTAGRAM : @razvanmilitaru_
▶️FACEBOOK : WeLoveBooks

#manipulare #manipularea #tehnicimanipulare

28 COMENTARII

  1. „Atâta timp cât nu încetezi să urci treptele nu se vor termina sub pașii tăi care urcă, ele se vor înmulți la nesfârșit!”Tot respectul pentru ceea ce faci.

  2. Va veni vremea când piesa se va sfârși și măștile vor cădea. Se va ridica cortina ochilor noștri. În sala pe care ne-o închipuiam plină de lume, care ne aclamă cu admirație, vom vedea de fapt, că am avut un singur spectator. Pe Hristos. Care ne va privi cu durere. Ne va arăta palmele Sale. Și va spune: „Nu pot să aplaud. Am plătit biletul cu dragostea Mea pentru voi”. Va fi târziu atunci, din păcate. Iar plecăciunea de final, în fața Lui, nu va schimba deznodământul. Din fericire, piesa nu s-a încheiat. Cât mai avem din ea, Regizorul știe. Dar în timpul rămas, să ascultăm de El, de indicațiile Sale de regie. Ca să împlinim scenariul și să ajungem cu bine la deznodământul fericit. Și vom vedea atunci, când se va ridica Marea Cortină, o sală plină, așa cum ne-am închipuit-o, care se va bucura din inimă pentru noi.

  3. Daca iubesti oamenii si le faci pe plac nu înseamnă manipulare. Daca nu raspunzi cu rautate rautatilor nu inseamna manipulare.

  4. Wow!!! Am norocul de a locui chiar aici unde e nascut Leonardo!!! Doi pasi!!! 😄😄😄Florence e un oras minunat din punct de vedere cultural.. Dar asta nu e nici o notate… Copii mei au invatat sa mearga in centrul acestui oras, pe care il port in inima 🤗🤗🤗Multumesc pt toate informatiile si emotiile oferite 😘

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here