ABONEAZĂ-TE LA CANALUL YOTUBE „LEO BURTISAN” AICI<===

Nu aveam cum sa ajungem in New York si sa nu ne dam intalnire cu celebrii Romani la New York: Oana, Adrian si adorabilul AJ!

Subscribe Romani la New York:

Oana Moraru:

Instagram Romani la New York:

Instagram HaiHui in doi:

Facebook Comments

27 COMENTARII

  1. Cu Adrian si Oana n-ai cum sa te plictisesti!La ei eram abonat dinainte de a ma abona la voi.Mi-a placut maxim vlogul!

  2. 😂😂😂😂Mi-a plăcut de Oana când a spus :”Eu vb mai puțin că nu-i canalul meu!”.Vă urmăresc cu drag si abia aștept următoarele videoclipuri .Vă pup .

  3. Buna! Ce frumos e in New York! Atmosfera ca in „Singur acasa” 🙂 Mi-au placut Oana, Adrian si AJ, tare simpatici ! Acum i-am descoperit si m-am abonat 🙂
    Abia astept aventurile voastre viitoare! Va pup si vacanta minunata!

  4. Super tare vlogul sunt abonat la ei de mult, cele mai frumoase vloguri sunt acestea când se întâlnesc YouTube-ării între ei.

  5. Si noi am stat in Queens chiar la metrou..f aproape de Times Square! 🙂 Cum v-a placut in metrou pe picioroangele alea printre case? 🙂

  6. super simpatici toti! nu inteleg insa cum Dzeu se poate trai cat de cat bine in NY din plimbatul cateilor 🙂 oare cat castiga din asta?

  7. Felicitari . Si eu stau in ITALIA de 15 ani si nu a fost ușor .. Felicitări ROMÂNILOR NOȘTRI DE PRETUTINDENI. 🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️❤

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here