►ABONEAZǍ-TE LA ACEST CANAL DACǍ ŢI-A PLǍCUT ACEST VIDEO,APASĂ BUTONUL DE LIKE,LASĂ UN COMENTARIU ȘI DISTRIBUIE PRIETENILOR TĂI PE REȚELELE DE SOCIALIZARE.MERCI!!!!
=================================
Drumul succesului ȋntotdeauna a fost un drum greu.Succesul necesita multa munca, multa rabdare ,curaj pentru a face fațӑ tuturor provocarilor vietii.Succesul nu vine niciodata usor si nu exista scurtaturi care sa te duca direct catre acesta fara sa te impiedici de obstacole…..

#viata #obstacole #succes

Facebook Comments

13 COMENTARII

 1. Apasӑ butonul de LIKE sau DISLIKE – dacӑ ți-a plӑcut sau nu acest video.Scrie un COMENTARIU sau mai multe – cu cât mai multӑ activitate cu atât Youtube-ul va RECOMANDA mai mult conținutul acestui canal.Și nu ȋn ultimul rând DISTRIBUIE acest video şi prietenilor tӑi de pe rețelele de socializare .MULŢUMESC!!!!

  • Da .
   Va multumesc din inima .
   Pentru aprecieri.
   Si.incontinore o sa ascut cu si mai multa credita .Datorita dumbevoastra ..
   Ma simnt mai usurata.
   .Constata .
   Avoie sa va ziv
   C
   Bravooo draghilir de la mine catre dv .

   Amin.
   Lenyta Stiica .
   Viisoara de

  • Da .
   Va multumesc mult de tot.
   Si voi mai urmari tot ce datii.
   Si inca o data ..
   Multumesc ..
   Lenuta .Stoica .
   Viisoara de
   Constanta.

 2. Cu dumneavostră alături voi reuși să fiu aceea ființă minunată, așa cum sunteți voi îngerii mei călăuzitori, vă iubesc!

 3. Am trecut prin multe obstacole abia acum am considerat ca pot arată curajul și schimbarea de ce sunt in stare.Ajutata de un om care cunoaște acest succes i-as fi foarte recunoscătoare.Ce mi-am propus este foarte greu sa pot duce singura spre succes.Îmi doresc din inima sa fiu alaturi de cineva spre a a junge la succesul mult dorit.

 4. Nu înțeleg pentru ce sunt lăsată sa Ma zbat și negura fără sa primesc cel notabil ajutor inteligent pentru a reuși împreuna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here