Cea mai mare lecție pe care va trebui s-o înveți în acestă viață este cum să iubești și să fii iubit.

Ne întâlnim cu oameni în fiecare zi, dar puțini oameni rămân în inimile noastre.

Sufletele speciale rămân însă în inimile noastre.

Am citit undeva o poveste interesantă. O femeie în vârstă de 101 ani aflându-se pe patul de moarte i s-a pus o întrebare de către un căutător spiritual: „Te rogspune-mi dacă poți despre dragostea vieții tale, la care ea a meditat la întrebare și a dat următorul răspuns – Am fost căsătorită de trei ori și i-am iubit pe toți trei în felul meu, dar cea mai mare dragoste din viața mea a fost când aveam 18 ani. Acea dragoste de la 18 ani a dăinuit cu putere până în clipa de față și o să merg cu amintirea lui și dincolo de această viață!”.

Subiectul acestui video este cum recunoști în această viață diferența dintre un suflet pereche și o flacără geamănă despre care avem multe de discutat.

Deci cum știi dacă cineva este sufletul tău pereche sau o flacără geamănă?

Acum ce vreau să spun prin suflet pereche? Un suflet pereche poate fi un partener romantic, chiar un membru al familiei, un prieten, un străin pe care tocmai l-ai cunoscut. Însă ce vreau să spun prin flacără geamănă?

În științele ezoterice, se vorbește despre o flacără geamănă ca împărtășind același suflet ca și tine cu alte cuvinte, este precum un alt „tu”.

Flacăra geamănă este precum o altă versiune a ta. O mulțime de lucruri se întâmplă când întâlnești o flacără geamănă și o mulțime de lucruri se întâmplă atunci când întâlnești un suflet pereche.

Cum să recunoaștem o flacără geamănă de un suflet pereche? Deci să începem să dezbatem: cum poți să spui dacă cineva este sufletul tău pereche sau flacăra ta geamănă?

O flacără geamănă este o oglindă perfectă pentru că împărtășește aceleași viziuni ca și tine. Este precum din aceeași rădăcină au răsărit 2 copaci. Aceasta este o relație cu flacără geamănă. Sufletele pereche ne ajută să creștem și este frumos, dar o flacără geamănă te va zgudui, o flacără geamănă va scoate tot ce e mai bun în tine.

Flacără geamănă este acel catalizator care te va ajuta să te redescoperi ca nimeni altcineva. De asemenea, flacără geamănă te va iubi ca nimeni altcineva. Flacără geamănă te va vindeca ca nimeni altcineva.

Pe de altă parte, un suflet pereche este o potrivire perfectă și de aceea este mult mai probabil să întâlnești un suflet pereche decât o flacără geamănă.

Dar când întâlnești o flacără geamănă nu o vei uita niciodată.

O flacără geamănă este precum femeia aceia în vârstă de 101 ani, aflată
pe patul de moarte care și-a amintit de flacăra geamănă întâlnită la vârsta de la 18 ani. Căci îți amintești întotdeauna de o flacără geamănă și indiferent cât de departe vei călători ceva te va atrage întotdeauna împreună.

Aceasta este relația cu flacără geamănă. Poate dispărea timp de cinci ani, zece ani dar acea persoană va fi întotdeauna în mintea ta și de multe ori universul va face ca viața ta să se intersecteze cu o persoană care poate fi denumită „flacăra geamănă a ta”.

Dacă întâlnești o flacără geamănă relația poate deveni foarte intensă. Este mult mai lin când intâlnești pe cineva de care te îndrăgostești și într-o relație în care întâlnești sufletul pereche experiențele sunt diferite.

Acea persoană care poate fi numită ca și suflet pereche este plină de compasiune, cinstită, este adorabilă, frumoasă, zâmbește frumos darnu te cunosc cu adevărat la nivel sufletesc.

O flacără geamănă pe de altă parte te cunoaște la nivel sufletesc. O flacără geamănă te vede, te aude, te simte fără prea multe cuvinte și gesturi.

Cu o flacără geamănă poți avea un nivel de vulnerabilitate foarte mare,
cu alte cuvinte poți fi un tâmpit total și tot te va privi cu înțelegere.

Cu o flacără geamănă nu ți-e frică să fii cine ești cu adevărat. Cu o flacără geamănă nu-ți pasă dacă ea te judecă pentru că știi că reprezintă un alt „tu” deci ai o libertate enormă, așa cum nu ai avut cu nimeni altcineva.

Dacă ai întâlnit pe cineva și îi poți spune toate secretele tale fără rușine sau vinovăție aceea este flacăra ta geamănă. Un suflet pereche însă ne ajută să creștemdar nu în același mod în care o face o flacără geamănă.

Sufletul geamăn ne ajută să creștem în ceea ce privește faptul că este o experiență înălțătoare, o experiență de transformare. Când îți dai seama că cineva vede lumea la fel ca tine, acea persoană reprezintă o flacără geamănă.

Un suflet pereche nu vede lumea la fel ca tine, dar aprecieză modul cum vezi tu viața. Unui suflet pereche este precum cineva căruia trebuie să-i explici foarte bine și să-i spui hei, așa văd eu lumea.

Persoana care este flacăra ta geamănă, nu trebuie să-i spui cum vezi tu lumea deoarece știe deja și nu trebuie să-i explici din nou.

Cu flacără geamănă împărtășești aceeași morală, aceleași valori. O relație cu flacără geamănă este ca și cum ai cunoaște acea persoană de-o viață.

O relație cu sufletul pereche este precum: „Te-am cunoscut și îmi place de tine!”. O relație cu flacără geamănă este precum precum acea persoană face parte din tine, a fost mereu parte din tine.

Cum să recunoști diferența dintre o relație cu flacăra geamănă și o relație cu sufletul-pereche?

Când te vei întâlni cu flacăra geamănă, ea îți va da pilula adevărului. Îți va spune lucruri despre tine pe care nimeni nu ți le va spune. O flacără geamănă îți va spune de ce ai nevoie să auzi și asta te va ajuta să evoluezi pe următorul nivel.

Flacăra ta geamănă îți va spune Adevărul.

Permiteți-mi să vă spun că ne întâlnim cu mulți oameni în fiecare zi și
suntem norocoși dacă întâlnim o flacără geamănă în viața noastră. Mulți dintre noi da, probabil că vom întâlni multe suflete pereche.

Flăcările gemene ne pregătesc adesea pentru un suflet pereche. De multe ori întâlnești o flacără geamănă, dar acea flacără geamănă de fapt te pregătește-te pentru un suflet pereche.

Flăcările gemene sunt întotdeauna conectate emoțional, căci indiferent de câte zile trec, de câți ani au trecut, tu vei fi mereu conectat cu acea persoană.

Te vei gândi mereu la o flăcără geamănă chiar și atunci când ai 95 sau 100 de ani. Sufletele pereche de multe ori le uiți, chiar dacă erau frumoase la suflet și caracter.

O flacără geamănă însă nu vei putea să o uiți niciodată.

Dacă dorești să urmărești și alte video-uri interesante te invit să te abonezi la canalul meu Youtube, să apeși pe butonul Like și să lași un comentariu sub acest video.

Totodată eu te invit să vizitezi magazinul online leoburtisanshop.com unde poți găsi produse interesante pentru eliberarea stresului cotidian.

Mulțumesc pentru vizionare și rămâi binecuvântat.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here