Nu uitați să vă abonați în cazul în care vă place ceea ce facem!

Instagram:
Ocazional mai postăm articole pe:

Îți place acest gen de conținut?
👍 Dă-ne un like (ajută mai mult decât crezi)
💬 Ai întrebări? Scrie-ne în comentarii!

Dacă dorești să ne ajuți:

Pentru întrebări / for inquiries:
✉️ – cesarintampladaca@gmail.com

Facebook Comments

41 COMENTARII

 1. Dacă exista sau nu alte civilizații in univers,cu siguranța noi oamenii,suntem cei mai violenti,ignoranți și goi pe dinăuntru .

  • @Kill The Idols ești naționalist?Datorita pozei cu Gafencu întreb,îți plac legionarii sau din ce motiv il ai la profil?

  • @Kill The Idols mă bucur,și eu le-am studiat mult istoria și e uimitor ce fel de viață au avut, caută și despre Richard Wurmbrand,a fost coleg de celulă cu Gafencu și dintre toți oamenii închiși de comuniști mi se pare cel mai important,el a fost primul român care a arătat adevărata față a comunismului în Tribunalele din America și Europa

 2. Informatiile sunt prea putine pt a crea o imagine corecta.
  Tratamentul sclaviilor diferea enorma de la caz la caz,chiar si in aceeasi familie sau locatie.
  Multi gladiatori erau oameni liberi care se angajau ca si gladiatori iar moartea in lupta era extrem de rara.Trebuie sa ne gandim la gladiatori ca luptatori de wrestling din zilele noaste,atletii foarte bine antrenati,al caror scop principal era distrarea publicului,nu omorarea adversarului.Gladiatorii erau adevarate vedete ale timpului lor,bine hraniti,antrenati si ingrijiti,ca sa nu mai spunem de faptul ca multe femei romane plateau bani buni ca sa petreaca timpul cu ei.

  • @George Filimon
   Sunt pasionat de istorie,iar informatiile sunt atat din carti cat si de la diverse canale de youtube de limba engleza care se ocupa cu asa ceva.
   Oricum multumesc mult pt compliment.

  • @George Filimon
   Metatron,Invicta,Kings and Generals(atat pt batalii cat si documentare in general),Shadiversity(mai multe),SandRhoman(mai mult pt evul mediu) si,in opinia mea,cel mai bun canal despre WW2,Mark Felton si The Shogunate pt japonia medievala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here